Lcd Monitör Arızası ...
-
müridler ... Monitörüm ile ilgili bir sorunum var. Saqolsun bizim yiğenler evde boncuklu tabanca ile oynarken meraktan mıdır nedir artık (bilmiyorum) :) Monitörede 2 el ateş edelim demişler . Eve geldim baktım lan çatlak bu :S çocuklara soruyorum ben yapmadım abim yaptı diğeri kardeşim yaptı falan dio. Klasik qötü kurtarma yöntemi iştee . şimdi monitörde 2 tane çatlak var ama bu çatlaklar dıştan değil içten çatlamış.Monitörü kapattığımda çatlaklar falan çıkmıyor. Şimdi bunu yaptırabilirmiyiz ? fiyatı ne kadar olur ? bir fikir almak istiyorum .

-
içtense biraz zor tamir edilmesi inşallah yalan olmamıştır monitor kurtarabilirsin.
-
en dış kısmı bi çeşit plasiktir lcd monitörlerin. onun altında da ince bir cam sonra sıvı tekrar cam iletken tabakalar (alt üst kenarlar) bi kalın cam daha var.
onu tamir etmek için panelin komple dağıtılması lazım. ince cam tabakanın değişmesi lazım.
onu da yapmaya kimin götü yer bilmem.
kaldı ki masrafı sana yeni monitörle kafa kafaya gelecektir.
var git temiz bi ikinci el al.
-
şu plastik atan tabancayı icad edenin ben taa aq
-
iyi nişancılarmış :D Hocam sen de bir iki el onların üzerinde deneseydini plastik tabancayı :D bir de çocuklar monitörle empati yaparlardı...
evet sanırım yeni bir lcdnin vakti gelmiş...
-
lan olm :S birşeyinde sağlam dursun senin 2 dakka uzak kaldım evden yine yapacağını yapmış bıcırıklar kesin serdarın işidir monteleseydin boncukluyu :|
gazi varmı lan ?
örnek : denize kaçtıklarında jet lee kesilmiştin :D bu sefer fenasını beklerim .. :D -
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
lan olm :S birşeyinde sağlam dursun senin 2 dakka uzak kaldım evden yine yapacağını yapmış bıcırıklar kesin serdarın işidir monteleseydin boncukluyu :|
gazi varmı lan ?
örnek : denize kaçtıklarında jet lee kesilmiştin :D bu sefer fenasını beklerim .. :D
-----------------------------@goldfinger
ainen hoca ya :S La adam icad etmişte körü körüne monitör üzerindede denenmez ki aq .
La olm bizim fırmaları bilion aq :D | gazi yok . ellemedim bile ellesem ne geçcek aq :S annesi babası bişe demezse ben ne diim . Nese salla olan olmuş. Bende monitör hastalıqı var biliosun amq diqerinide patlamıştık :D | of aq biri biter diqeri başlar diqeri biter öteki başlar :D Nazara mı geldik aq :S :D:D
-
amcam yedi seni :| o kadar diyorum .. :| msn gel bi ara :|