folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder LCD Monitör Pixel Hatası

LCD Monitör Pixel Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

Mevzu şöyle

Geçen sene yediemin bir arkadaştan çok ucuza Philips BRILLIANCE 200P LCD monitör aldım. Bir kaç gün öncede

NX7900GT geforce ekran kartı aldım. Ekran kartının üstünde digital çıkışlar olduğu digital bağlıyım dedim. Ancak 4

tane pixel hatası oluştu digitali bağlamamla? Analog çevirici takip bagladiğim zamanda her hangi bir problem yok?

Ekran kartından her halde böyle bir problem olmaz? kablo orginal digital kablo olmadığı için böyle bir problem

yaparmı? Yoksa monitörün kendisinin digital çıkışında mı problem olabilir? Bu şekilde sorun yaşayan kimse varmı?

Yakarız Bu Gezegeni...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

4 nokta garantiyi içeriyo die biliyorum.. garanti süresi dolmamış ise gönder diyeceğim ama sonuç ne olur emin değilim cafeye alınan Pcnin birinde 1 tane vardı girmiyo en az üç tane olmalı denmişti yine philips marka idi..

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coolalper
    coolalper's avatar
    Erkek
    Tüplülerin gözünü seveyim :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    yok malesef garantisi. zaten hacizli mallardan almıştım.

Yakarız Bu Gezegeni...
Toplam Hit: 1382 Toplam Mesaj: 4