folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder LCD Monitörde 3D Film İzleme

LCD Monitörde 3D Film İzleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24030 Şu gözlükden alıp 3D film indirip izlesek farklı bi etki yaparmı acaba nasıl olur monitör 24' full HD Deneyen warmı acaba

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

aldım denedim her filmde olmuyo. çünkü her filmin 3d çekilmesi farklı oluyor. bazıları real 3d bazıları xpand gibi oluyo bildiğim kadarıyla. o gözlükle youtube da bir kaç video gerçekten güzel görünüyodu. yani demek istediğim o gözlüğe göre film bulman çok zor

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bu gözlükle anaglif 3d izleyebilirsiniz ya da oyunları ( bu yöntemde göze gidecek 3d görüntüler kırmızı yeşil renklere ayrılır kırmızılar kırmızı gözlükten geçmez yeşil yeşil gözlükten geçmez böylelikle beyne iki açı iki gözden ayrı ayrı gider 3d efekti oluşur) Güncel tvlerde ise lcd-plarize yönntem kullanılır.. Ekrana sağ görüntü gelince gözlüğe solu kapat, sol görüntü gelince sağı kapat komutu gelir (IR veya kablo ile )

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

geçen gün sony de geziyodum 3d televizyon vardı. bi tane 3d animasyon filmi gösteriyorlardı. gözlük istedim. gayet güzeldi.

6-7ooo tl civarındaydı :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Senin gönderdiğin adresteki gözlükler "Anaglyphic" denen 3-boyut hissi veren gözlükler. Bununla 10-15 sene önce show tv nin yılbaşı gecesinde tanışmıştım. Her monitörde bu tarz 3d filmler izlenebilir, Full Hd olmasının 3-boyut olmasıyla bir ilgisi yok. Sen FullHD çözünürlüğe sahip bir monitöre sahip olsan da, izlediğin filmin çözünürlüğü kadar detay alabilirsin.

Artık "Anaglyphic" teknolojisi de bitiyor çünkü ondan daha kaliteli 3-boyut sunan polarize gözlükler piyasa girmeye başladı. İncelemek istersen Nvidia 3D Vision şu anda kişisel kullanım ürünlerinde lider.

Toplam Hit: 2753 Toplam Mesaj: 5