Lcd Tv Ye Baglamak İcin Alinik Pc

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar evde lcd tv var ve interetten film indirmeden izleyelim falan gibi islerde surekli yatak odasindan kasayi sokup getiriyorum. Bunun yerine tv nin yaninda surekli takili duracak su yatay kasa pclerden bakiyorum. En ucuz ve uygun yollu kac paraya toplanir yada elinde bu ozelliklerde satilik pc si olan var mi? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam bu cihazlar iyi hosta internet baglanti hizi icin cok kotu diyorlar. Smart tv zaten isyerinde kullaniyoruz vestelin bi youtube videosu icin sinir krizi geciriyoruz. Ben daha cok elimin altinda bi klavye mouse olsun. arada bir dev ekranda oyun keyfi yapiyim diyorum.(oyle yeni oyunlar degil. age of empires conq yada benzeri gibi)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Klavye olarak şöyle bir şey al çok memnundum rahat oluyor touchpadli küçük bir şey çekim alanı da gayet iyi.

http://www.vatanbilgisayar.com/k400-touch-unifying-wireless-keyboard.html

pc olarak da 192 liraya yukardaki dandik boxu alacağına 100 lira ekleyip oyun bile oynayabileceğin 300 liralık ikinci el pc toplayabilirsin.

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Bende tarif ettiğin tipte bir bilisayar var, küçük ince uydu alıcı cihazın yaklaşık 2 katı büyüklüğünde, içerinde sata hdd, normal ethernet kartı vs fansız işlemcisi 1gb ram vga, usb çıkışları var. İstersen akşam fotoğraflarını koyarım.

en son win 7 kurup dolaba kaldırmıştım.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

Klavye olarak şöyle bir şey al çok memnundum rahat oluyor touchpadli küçük bir şey çekim alanı da gayet iyi.

http://www.vatanbilgisayar.com/k400-touch-unifying-wireless-keyboard.html

pc olarak da 192 liraya yukardaki dandik boxu alacağına 100 lira ekleyip oyun bile oynayabileceğin 300 liralık ikinci el pc toplayabilirsin.

Hocam bu klavye çok güzelll...

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar konuyu zortlatıyorum ama sole bı sıstem geldı elime 500tl civarı diyorlar. Alınır mı bi fikrinizi alıyım dedım?

Sistem Parçaları 
    İşlemci : INTEL Core 2 Duo E8400 3.00 GHz İşlemci (6Mb Önbellek, 1333MHz FSB) 
    Anakart : ASUS P5QL-E P43 DDR2 1066MHz Sata 16x Lga775 
    İşlemci Soğutucu : TITAN Vanessa S-Type TTC-NK15TB/SC(RB) Cpu Cooler Bloğu 
    Titan Vanessa İşlemci Bloğu Üzerinde : XILENCE COO-XPF80.R 80mm Red Wing 4Pin PWM Kasa Fanı 
    Ram : OCZ OCZ2RPR10662GK Reaper 2GB (2 x 1GB) 1066MHz Dual Channel Kit 
    Ekran Kartı : PALIT nVidia 9600GT 512MB 256Bit DDR3 Pci-Exp 16x 
    SSD : Toshiba 60GB SSD 2.5" Sata III MLC 534Mb-450Mb 
    Harddisk : SEAGATE Barracuda 7200.10 ST3250410AS 250GB SATA Disk (Pembe Motorlu) 
    Optik Sürücü : LG 52x IDE CD-RW 
    Kasa : THERMALTAKE V7000C XaserV WinGo Blue ATX Mid Tower (3x 80mm Kasa Fanı + Fan Kontrolcüsü + Ön Panel Işıklandırma) 
    Güç Kaynağı : FSP FSP300-60PN (PF) 300W Aktif PFC 120mm Fanlı PSU 

Toplam Hit: 637 Toplam Mesaj: 7