folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder League Of Angels Oynayan Var Mı?

League Of Angels Oynayan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Baya bi reklamı fln var gameplay baktım pek sarmadı.baya oynayanda var gibi.aramızda varsa anlatabilir misiniz? belki hep beraber takılabiliriz.oyun yeniyken güçleri elimize alabiliriz.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Çok kısa zamanda öğrenmek kolay değil. En azından neyi yapıp yapmaman gerektiği konusunda fikir sahibi olursun. Ama reflekslerini alıştırmak, sinirlerine hakim olmayı öğrenmek* zaman gerektiriyor.

4 aydır bu oyunu oynuyorum. 25 level'a ulaşabildim. Günde 1-2 oyun oynuyorum. Elimde toplasan 10 tane şampiyon ya var ya da yok. Oyunda kilit nokta birkaç iyi şampiyona sahip olup onun dinamiklerini öğrenmek. Ayrıca takım halinde, arkadaşlarla iletişim halinde oynamalısın ki sinirlerin gerilmesin. Özellikle bir de Türk sunucusunda oynayanlara sabır diliyorum. Kafasına göre takılan insanlar, lamerliğin etkisiyle karşı tarafı besleyen, böyle yaparak eğlendiğini zanneden zavallılar, oyundaki rolünü beğenmeyip kafasına göre başka yerlerde başkalarının bölgesine dalaşanlar vs... Yoksa daha ilk oyununda böyle tiplerle karşılaşarak dağarcığındaki tüm küfürleri bir anda ortalığa saçabilirsin. Kaldı ki oyunda kafana göre esip çıkamıyorsun. Çıktığın an karşı tarafa sinir olmana, karşı tarafın yaptığı salaklığa tepki olarak yapmana bakmayarak sana uyarı veriyorlar. Uyarılar birikerek hesabı kapatmaya ulaşıyor. 

Özetle;

- İyi takım arkadaşları.

- Bolca vakit (para biriktirip şampiyon almak için),

- Vakti olmayanlar için bolca para,

- Sağlam bir sinir sistemi gerekiyor.

Bir de ilaveten şunu söyleyeyim. Seviyeli liglerde oynayıp esas keyfi almak için en az 30 level olmak gerekiyor. Bir de 16 tane şampiyona sahip olmak gerekiyor. 16 şampiyon ucuzlarını alarak vs toparlanır o dert değil. Ama dediğim gibi oyun birkaç şampiyon etrafında dönüyor. Kimse bunu kabul etmese de turnuvaları izliyoruz hep seçilenler fix şampiyonlar. Ayrıca 30 level olmadan, para biriktirip ekstra güç veren "rün" denen zımbırtıları dizmeden doğru dürüst oynayan ve bunlara sahip olan bir oyuncuya karşı koymak çok güç. Her ne kadar takım oyunu olsa da op olarak adlandırılan aşırı güçlü herolara sahip olup birkaç teknik ezberleyen bir tip tek başına oyunu kazandırabiliyor.

// edit:

O kadar açıklama yaptıkta başlığı düzgün okumamışız :) League of Angels'mış. Her neyse silmeyeyim belki League of Legends zannedenlerin işine yarayabilir.

Austen tarafından 22/Şub/14 14:52 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-League-Of-Legends-Ana-Konu-2-179027/

edit : uykusuzluk :(

Genki tarafından 22/Şub/14 14:57 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    babaakuyok
    babaakuyok's avatar
    Erkek
    adam başka oyundan bahsetmiş hacilar turn-based dandik bişiy gibi göründü bana

ver voltajı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

legends değil hocam angels

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

aynen angel:-) oynayan yok heralde biraz baktimda anlamadim.guzel bir oyunsa takilalim diyecektim

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 1445 Toplam Mesaj: 6