League Of Legends Ban Kaldırmak ?
-
beyler bi oyun oynayalım dedik, oyuna başlar başlamaz jung adam topta duruo gittiler öldüler 2side.nese dedik oyunun başıdır denediler dedik.minions doğdu bi daha öldü 2si. noluo aga dedik biraz daha oynadık bi daha öldüler.en sonunda 12-0 fln oldu
bende bıraktım oyunu.20 dk olunca da surrender verdik bitirdik.tabi lower priority yedim.20 dk beklion sonra oyun arıo.
hadi dedim bunada tamam, 20 dk bekledim, oyun geldi tıkladık bu seferde aktif oyun bulunamadı dedi attı.play'e bir daha bastık 20 dk daha bekle....baya bir sövdüm
şimdi bu 20 dk beklemeyi nası kaldırabilirim nereye mail atabilirim
server euw
edit: eğer ban kalkmazsa uzun süre oynamayacam.kim bekleyecek 20 dk sonra bide oyun 45 dk...
-
Hiç oynamasan daha iyi zaten dostum ... Ciddi bağımlılık yapıyor
-
sonuç itibariyle hatalı hareket yaparak ceza almışsın mail ile vs. çözemezsin bekleyeceksin o süreyi yapacak birşey yok
-
hakkaten çok saçma bir uygulama çünkü herhangi bir algoritmaya dayanmiyor arkaplani.
accountum oyunun betasindan beri aktif 4k dan fazla oyunu var. tas catlasa 10 leave vardir.
tek seferd intrnt gitti diye bu zimbirtiya bende takilmistim.
-
FCN bunu yazdı
hakkaten çok saçma bir uygulama çünkü herhangi bir algoritmaya dayanmiyor arkaplani.
accountum oyunun betasindan beri aktif 4k dan fazla oyunu var. tas catlasa 10 leave vardir.
tek seferd intrnt gitti diye bu zimbirtiya bende takilmistim.
kendi launcheri çöktü kaç kez öyle arada kaynadım seçim ekranında :W
hocam sende pc'ye oturduğunda aç sıraya gir at arkaplana işlerini gör zaten 20dk dolunca direk sıraya almıyor o yüzden kurtulursun aksiyona gerek yok
-
ya zaten 20 dk bekledim sonra aktif oyun yok dedi bi 20 dk daha beklemeye başladı.skerler dedim kapattım.mail attım bakalım ne olcak
ya aga adamlar feeder gelmiş onların yüzünden zaten 20 dk boşa oyun oynamışız bide üstüne bu..