League Of Legends Pbe Beta Sürümü
-
league of legends pbe beta sürümü çıkmış bu sürüme kayıt sayfası var ancak sayfaya giriş yapıldıktan sonra başka bir sayfaya yonlendiriyor. siz kayıt olabildiniz mi ?
-
pbe lol'ün betasından 6 ay veya 1 yıl sonra çıktı yani seneledir olan bir versiyonu yeni çıkmadı. Kayıtlar belirli aralıklarla açılıyor herzaman açık değil oyüzden kayıt olamıyor olabilirsin. Ayrıca pbe versiyonunu niye istiyorsun bilmiyorum gelen patchler ilk oraya geliyor oyüzden stabil değil. ayrıca oyuncu sayısı az oldugu için que ler cok uzun sürebiliyor.
-
Mx0TBT bunu yazdı
league of legends pbe beta sürümü çıkmış bu sürüme kayıt sayfası var ancak sayfaya giriş yapıldıktan sonra başka bir sayfaya yonlendiriyor. siz kayıt olabildiniz mi ?
hocam ılk olarak pbe uzun zamandır acık orası test sv sı oyuncusu az herseyı ılk sen denıyorsun oraya kayıtlar yanlış bılmıyorsam 2013 sonlarına dogru kapandı eskıden her ayın 1-2-3 unde kayıtlar acılırdı sımdı oyuncu durumuna gore acacaklarını bıldırdıler yanı kayıt olman ıcın duzenli olarak kontrol etmelisin yakından takip etmen lazım ek olrak tr harıc baska bı sv de daha once hiç ban yememıs yada ceza yememış bı hesabının olması lazım pbe guzel sv tabı ınternet hızın iyse cunku sureklı patch gelıyor tr den cok daha sık benden sana tavsıye hesabın yoksa ac 30 yap bu sırada kayıtları cok yakından takıp etmen lazım bazen habersız acıyorlar
TheAvenqer tarafından 22/Haz/14 19:34 tarihinde düzenlenmiştir -
ben kayıt olmuştum 1-2 ay önce ama cidden çok sıkıcı olmaya başladı bide herkese açıldı ya oyunu oynayamayan şansını pbede deniyo ha bire patch geliyo yani lol ile ilgili bi site sahibi değilsen boşuna açma
-
c0nverse bunu yazdı
ben kayıt olmuştum 1-2 ay önce ama cidden çok sıkıcı olmaya başladı bide herkese açıldı ya oyunu oynayamayan şansını pbede deniyo ha bire patch geliyo yani lol ile ilgili bi site sahibi değilsen boşuna açma
TheAvenqer tarafından 22/Haz/14 20:10 tarihinde düzenlenmiştir -
cevaplarınız için teşekkürler geçmemek daha mantıklı gedli bana.