folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder League Of Legends Pbe Beta Sürümü

League Of Legends Pbe Beta Sürümü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

league of legends pbe beta sürümü çıkmış bu sürüme kayıt sayfası var ancak sayfaya giriş yapıldıktan sonra başka bir sayfaya yonlendiriyor. siz kayıt olabildiniz mi ?

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

pbe lol'ün betasından  6 ay veya 1 yıl sonra çıktı yani seneledir olan bir versiyonu yeni çıkmadı. Kayıtlar belirli aralıklarla açılıyor herzaman açık değil oyüzden kayıt olamıyor olabilirsin. Ayrıca pbe versiyonunu niye istiyorsun bilmiyorum gelen patchler ilk oraya geliyor oyüzden stabil değil. ayrıca oyuncu sayısı az oldugu için que ler cok uzun sürebiliyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı

league of legends pbe beta sürümü çıkmış bu sürüme kayıt sayfası var ancak sayfaya giriş yapıldıktan sonra başka bir sayfaya yonlendiriyor. siz kayıt olabildiniz mi ?

hocam ılk olarak pbe uzun zamandır acık orası test sv sı oyuncusu az herseyı ılk sen denıyorsun oraya kayıtlar yanlış bılmıyorsam 2013 sonlarına dogru kapandı eskıden her ayın 1-2-3 unde kayıtlar acılırdı sımdı oyuncu durumuna gore acacaklarını bıldırdıler yanı kayıt olman ıcın duzenli olarak kontrol etmelisin yakından takip etmen lazım ek olrak tr harıc baska bı sv de daha once hiç ban yememıs yada ceza yememış bı hesabının olması lazım pbe guzel sv tabı ınternet hızın iyse cunku sureklı patch gelıyor tr den cok daha sık benden sana tavsıye hesabın yoksa ac 30 yap bu sırada kayıtları cok yakından takıp etmen lazım bazen habersız acıyorlar

TheAvenqer tarafından 22/Haz/14 19:34 tarihinde düzenlenmiştir

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

ben kayıt olmuştum 1-2 ay önce ama cidden çok sıkıcı olmaya başladı bide herkese açıldı ya oyunu oynayamayan şansını pbede deniyo ha bire patch geliyo yani lol ile ilgili bi site sahibi değilsen boşuna açma

Converse giyen uzaylı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı

ben kayıt olmuştum 1-2 ay önce ama cidden çok sıkıcı olmaya başladı bide herkese açıldı ya oyunu oynayamayan şansını pbede deniyo ha bire patch geliyo yani lol ile ilgili bi site sahibi değilsen boşuna açma

TheAvenqer tarafından 22/Haz/14 20:10 tarihinde düzenlenmiştir

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

cevaplarınız için teşekkürler geçmemek daha mantıklı gedli bana.

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
Toplam Hit: 1172 Toplam Mesaj: 6