League Of Legends Tr Server Hesap
-
Westte oynuyorum normalde bazen TR'de giriyo arkadaşlar ben kalıyorum ortada sadece tr hesabı olan varsa bende ona west hesap bilgilerimi veririm karşılıklı hesap paylaşımı yaparız. hibe etmek isteyen varsa mükemmel olur :)
-
PM attım hoca
-
Hocam benim varda uzun zamandır oynayamıyorum bilgisayarım çalındı kasımda.. istiyorsan veririm bilgilerimi ama ip topluyorum wukong karakterini alabilmek için haberin ola :)
-
OdiN bunu yazdı
Hocam benim varda uzun zamandır oynayamıyorum bilgisayarım çalındı kasımda.. istiyorsan veririm bilgilerimi ama ip topluyorum wukong karakterini alabilmek için haberin ola :)
hocam olur oyniyacağım haftada bir wukong'u ben sana hediye ederim ayrıca :)
-
Sharp bunu yazdıOdiN bunu yazdı
Hacı bulursan hesaba ortak olak mı? Banada trde 40 yılda bir lazım oluyo -
tr'de oynamayın yahu. cidden beş para etmez ayrıca oyununuz gelişmez aksine körelirsiniz.
sadece eğlencesine oynuyorsanız elbette bir problem yok.
-
LizardKing bunu yazdı
tr'de oynamayın yahu. cidden beş para etmez ayrıca oyununuz gelişmez aksine körelirsiniz.
sadece eğlencesine oynuyorsanız elbette bir problem yok.
hocam tr de normal oyun için değil arkadaşlarla custom game için lazım yoksa bende hesabımı tr den weste taşıdım zaten
-
mettoman bunu yazdıSharp bunu yazdıOdiN bunu yazdı
Hacı bulursan hesaba ortak olak mı? Banada trde 40 yılda bir lazım oluyotabi ki hocam ben haftada 1 en fazla 2 kere kullanıcam zaten
-
Sharp bunu yazdımettoman bunu yazdı
Sharp bunu yazdı
OdiN bunu yazdı
Hacı bulursan hesaba ortak olak mı? Banada trde 40 yılda bir lazım oluyo
tabi ki hocam ben haftada 1 en fazla 2 kere kullanıcam zaten
Bizde arkadaşlarla kaçıp lol oynuyoz herkes trde bi ben westteyim ona lazım :D bu arada westte nick ne benim Deplease53 eklersen oyun atarız -
mettoman bunu yazdıSharp bunu yazdımettoman bunu yazdı
Sharp bunu yazdı
OdiN bunu yazdı
Hacı bulursan hesaba ortak olak mı? Banada trde 40 yılda bir lazım oluyo
tabi ki hocam ben haftada 1 en fazla 2 kere kullanıcam zaten
Bizde arkadaşlarla kaçıp lol oynuyoz herkes trde bi ben westteyim ona lazım :D bu arada westte nick ne benim Deplease53 eklersen oyun atarızMettoman'a atıyorum bilgileri paylaşırsınız hocam wukong'u alabilecek IP ye gelirse sevinirim :)