Led 3D Tv Önerisi
-
arkadaşlar max 1600 tl ye kadar bir tv önerisi istiyorum .
peşin fiyatına taksitli olması iyi olur :D
3D olucak , 2 d yi 3d ye çevirme özelliği olcak, dahili uydusu olucak.
lg ve samsung modellerine falan çok baktım, varmı sizin kullandığınız yada önerebileceğiniz bir cihaz -
şahin istiyorum bi tane 2.0 dizel otomatik sunroof hatta cabrio olsun km de 20 krş max yaksın 4 çeker olsun
hocam ucuz etin yahnisi diye bi söz vardır unutma bunu tv var dediğin özellikler 2.500 - 3.000 tl tv var senin istediğin fiyat aradaki fiyat farkının nedeni marka falan değildir. şirkete patronun odasına aldığımız 3d tv nin yanında verilen gözlüklerin tanesi 300 tl idi sadece ama bi akvaryum demosu açtık şirkettekilerle elimizle balık tutuyoduk en son.
bide arkadaş aldı 1.500 tl ye 3 d yarım saat izledikten sonra sağlam baş ağrısı yapıyodu zaten 3d özelliği o kadar başarısızdı ki artık biz dalga geçmeyelim diye gözlükleri saklıyo biz geldiğimizde :)
Sharp tarafından 23/Oca/13 20:16 tarihinde düzenlenmiştir -
buyur kardeşim;
http://www.kliksa.com/urun/lg-42lm620s-led-tv/900187798
istediğin bütün özellikler mevcut. 2D'yi 3D'ye çevirme özelliği var, içinde hd uydu alıcısı da var yalnız bu seride wifi bağlantısı için dongle alman gerekiyor tabi televizyondan internete gireceksen... Bir de bunların gözlükleri fpr gözlükler, o eski tip gözlükler gibi baş dönmesi mide bulantısı yapmıyor ve fiyatları da cazip;
mesela
http://www.bimeks.com.tr/urun/118563/lg-cinema-3d--gozluk-paketi.aspx
tabi bu bimeks fiyatı daha da cazip bulabilirsin..
Eğer biraz daha param var diyorsan lm670s e yada lm760s serilerine de bakabilirsin.
42lm620s'i bi arkadaşım geçen sene 2600TLye almıştı, o memnun. Bütün medya formatlarını destekliyor, mpeg, mkv, avi vsvsvs... hiç sıkıntı yaşamıyor..
Tabi ben de panasonic plazma almıştım. 3D desteğe ihtiyaç duymadım, gerçi LG alan arkadaşım 2-3 kere izlemiştir en fazla 3D film :) neyse konuya gelelim plazmanın görüntü kalitesini hiç bir led tutmuyor :)
-
Sharp bunu yazdı
şahin istiyorum bi tane 2.0 dizel otomatik sunroof hatta cabrio olsun km de 20 krş max yaksın 4 çeker olsun
hocam ucuz etin yahnisi diye bi söz vardır unutma bunu tv var dediğin özellikler 2.500 - 3.000 tl tv var senin istediğin fiyat aradaki fiyat farkının nedeni marka falan değildir. şirkete patronun odasına aldığımız 3d tv nin yanında verilen gözlüklerin tanesi 300 tl idi sadece ama bi akvaryum demosu açtık şirkettekilerle elimizle balık tutuyoduk en son.
bide arkadaş aldı 1.500 tl ye 3 d yarım saat izledikten sonra sağlam baş ağrısı yapıyodu zaten 3d özelliği o kadar başarısızdı ki artık biz dalga geçmeyelim diye gözlükleri saklıyo biz geldiğimizde :)
hocam demolar öyle içine koyuyorlar iyice dikkat çeksin diye samsung un baktım bende çoğu filmde öyle abartılı 3d efektleri yok diye düşünüyorum demodaki gibi biraz göz boyama gibi geliyor bana.
-
Lg 42lm640s 1 ay önce aldık
bimeks ten 1699 TL
340 TL hediye çeki + 4 dandirik gözlük + cargo + kurulum şanslı bi şekilde denk geldim tv ye ve sonuç:
dahilli uydu alıcısı 3 sn kanal değişiyor zaping hastalığından kurtuldum .
usb den oynatma iyi , 3 D kısa 4-5 tane clip denedim idare eder
internet olayı (çok az deneme şansım oldu ) güzeltv ye hala alışamadım sanki ufaktan donmalar oluyor ara ara görüntüde kare ekrandan dikdörtgene geçiş sanırım :D ama memnunum
hd yayın yok zaten var dienlerde yok aslında sadece hd yazıo ama tırt (Dsmatr benzeri bişeyler almakta fayda var)
kumandası çok büyük anneme exit tuşunun yerini hala öğretemedim .
sesi falan bana yetti , Bu paraya Güzel ALINABİLECEK bi tv .
-
MustyKTE bunu yazdı
arkadaşlar max 1600 tl ye kadar bir tv önerisi istiyorum .
peşin fiyatına taksitli olması iyi olur :D
3D olucak , 2 d yi 3d ye çevirme özelliği olcak, dahili uydusu olucak.
lg ve samsung modellerine falan çok baktım, varmı sizin kullandığınız yada önerebileceğiniz bir cihazdediğin özelliklerde 32 inch i 1030 tl ye aldım teknosadan araştırırsan bulablirsin acele etme alırken lg tavsiye ederim ben alalı 2 ay kadar oldu
-
hocam kac ekran dusunuyosu ? 40" 46" ona göre öneriyim kampanyalar var