Led 3D Tv Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

arkadaşlar max 1600 tl ye kadar bir tv önerisi istiyorum . 
    peşin fiyatına taksitli olması iyi olur :D 

3D olucak , 2 d yi 3d ye çevirme özelliği olcak, dahili uydusu olucak. 
    lg ve samsung modellerine falan çok baktım, varmı sizin kullandığınız yada önerebileceğiniz bir cihaz

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

şahin istiyorum bi tane 2.0 dizel otomatik sunroof hatta cabrio olsun km de 20 krş max yaksın 4 çeker olsun

hocam ucuz etin yahnisi diye bi söz vardır unutma bunu tv var dediğin özellikler 2.500 - 3.000 tl  tv var senin istediğin fiyat aradaki fiyat farkının nedeni marka falan değildir. şirkete patronun odasına aldığımız 3d tv nin yanında verilen gözlüklerin tanesi 300 tl idi sadece ama bi akvaryum demosu açtık şirkettekilerle elimizle balık tutuyoduk en son.

bide arkadaş aldı 1.500 tl ye 3 d yarım saat izledikten sonra sağlam baş ağrısı yapıyodu zaten 3d özelliği o kadar başarısızdı ki artık biz dalga geçmeyelim diye gözlükleri saklıyo biz geldiğimizde :)

Sharp tarafından 23/Oca/13 20:16 tarihinde düzenlenmiştir

www.yesilgrow.com - Growshop
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Katran
    Katran's avatar
    Erkek

buyur kardeşim;

http://www.kliksa.com/urun/lg-42lm620s-led-tv/900187798

istediğin bütün özellikler mevcut. 2D'yi 3D'ye çevirme özelliği var, içinde hd uydu alıcısı da var yalnız bu seride wifi bağlantısı için dongle alman gerekiyor tabi televizyondan internete gireceksen... Bir de bunların gözlükleri fpr gözlükler, o eski tip gözlükler gibi baş dönmesi mide bulantısı yapmıyor ve fiyatları da cazip;

mesela 

http://www.bimeks.com.tr/urun/118563/lg-cinema-3d--gozluk-paketi.aspx  

tabi bu bimeks fiyatı daha da cazip bulabilirsin.. 

Eğer biraz daha param var diyorsan lm670s e yada lm760s serilerine de bakabilirsin. 

42lm620s'i bi arkadaşım geçen sene 2600TLye almıştı, o memnun. Bütün medya formatlarını destekliyor, mpeg, mkv, avi vsvsvs... hiç sıkıntı yaşamıyor.. 

Tabi ben de panasonic plazma almıştım. 3D desteğe ihtiyaç duymadım, gerçi LG alan arkadaşım 2-3 kere izlemiştir en fazla 3D film :) neyse konuya gelelim plazmanın görüntü kalitesini hiç bir led tutmuyor :) 

Ortak atın beli kırık olur!.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    Sharp bunu yazdı

şahin istiyorum bi tane 2.0 dizel otomatik sunroof hatta cabrio olsun km de 20 krş max yaksın 4 çeker olsun

hocam ucuz etin yahnisi diye bi söz vardır unutma bunu tv var dediğin özellikler 2.500 - 3.000 tl  tv var senin istediğin fiyat aradaki fiyat farkının nedeni marka falan değildir. şirkete patronun odasına aldığımız 3d tv nin yanında verilen gözlüklerin tanesi 300 tl idi sadece ama bi akvaryum demosu açtık şirkettekilerle elimizle balık tutuyoduk en son.

bide arkadaş aldı 1.500 tl ye 3 d yarım saat izledikten sonra sağlam baş ağrısı yapıyodu zaten 3d özelliği o kadar başarısızdı ki artık biz dalga geçmeyelim diye gözlükleri saklıyo biz geldiğimizde :)

hocam demolar öyle içine koyuyorlar iyice dikkat çeksin diye samsung un baktım bende çoğu filmde öyle abartılı 3d efektleri yok diye düşünüyorum demodaki gibi biraz göz boyama gibi geliyor bana.

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Lg 42lm640s 1 ay önce aldık

bimeks ten 1699 TL

340 TL hediye çeki + 4 dandirik gözlük + cargo + kurulum şanslı bi şekilde denk geldim tv ye ve sonuç:

dahilli uydu alıcısı 3 sn kanal değişiyor zaping hastalığından kurtuldum .

usb den oynatma iyi  ,  3 D  kısa 4-5 tane  clip denedim idare eder
    internet olayı (çok az deneme şansım oldu ) güzel

tv ye hala alışamadım sanki ufaktan donmalar oluyor ara ara görüntüde kare ekrandan dikdörtgene geçiş sanırım :D  ama memnunum

hd yayın yok zaten var dienlerde yok aslında sadece hd yazıo ama tırt (Dsmatr benzeri bişeyler almakta fayda var)

kumandası çok büyük anneme exit tuşunun yerini  hala öğretemedim .

sesi falan bana yetti  , Bu paraya Güzel ALINABİLECEK bi tv .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı

arkadaşlar max 1600 tl ye kadar bir tv önerisi istiyorum . 
    peşin fiyatına taksitli olması iyi olur :D 

3D olucak , 2 d yi 3d ye çevirme özelliği olcak, dahili uydusu olucak. 
    lg ve samsung modellerine falan çok baktım, varmı sizin kullandığınız yada önerebileceğiniz bir cihaz

dediğin özelliklerde 32 inch i  1030 tl ye aldım teknosadan araştırırsan bulablirsin acele etme alırken lg tavsiye ederim ben alalı 2 ay kadar oldu 

askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

hocam kac ekran dusunuyosu ? 40" 46" ona göre öneriyim kampanyalar var 

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
Toplam Hit: 885 Toplam Mesaj: 7