folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Led Tabela Yaptırcam Yapacak Mürit?

Led Tabela Yaptırcam Yapacak Mürit?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

uzunluk 150-160cm civari genişlik 70-80 cm cıvarında olucak .. kaygusuz bugun arayacakdı aramadı sanırım işleri var. Yapacak kımse varmı veya ögretecek kımse varmı? Dışardakı fıyatlarda adamlar ucuyorlar. Şuan o kadar para vercek durum yok.

Kayan yazı olsun ıstıyorum özellıkle.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

zzzzEğer 1 kat daha eklersen 20 panel olmuş olur  yani 64 cm olur.

15 panel 48 cm olanın fiyatı benim sana 850 tl.
    20 panel 1100 tl

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

20 panel 1100 tl

oturup kendım yapmaya calıssam aynı malıyetmı cıkcak :)

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

obaa led o kadar pahalımıymış ? 1000 küsür tl falan. 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

benim bi arkadaş öyle hobi olarak yapıp eğleniyodu, sonra aldı başına gitti adam güzel para var bu işte

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

20 panel 1100 tl

oturup kendım yapmaya calıssam aynı malıyetmı cıkcak :)

hocam kafandaki fiyat nedir ?
     15 panel için ? ve 20 panel için.
    eğer gerçekten yaptırcam dükkana şart diyorsan bi şekilde yardımcı olacağım

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Bemce 15 led için kafasındaki fiyat 150 tl felan heralde. Bu led işini de herkes ben yaparım olayına giriyo fiyatları uçuk buluyo falan ama ben hobi olarak ilgilenmiştim. Ölüm üstüne ölüm abü yok picidir bilmem nesidir hepsini geçtim ölü ledler çıkıyo ya allahım yarabbim sinir ya. Piyasasını bilmiyom da kaygusuz adam sikecek de değildir bunu belirtmek istedim 

iyibu! yeniden..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

Bemce 15 led için kafasındaki fiyat 150 tl felan heralde. Bu led işini de herkes ben yaparım olayına giriyo fiyatları uçuk buluyo falan ama ben hobi olarak ilgilenmiştim. Ölüm üstüne ölüm abü yok picidir bilmem nesidir hepsini geçtim ölü ledler çıkıyo ya allahım yarabbim sinir ya. Piyasasını bilmiyom da kaygusuz adam sikecek de değildir bunu belirtmek istedim 

hocam bu led değil. kayan yazı !

led tabela o ölçülerde 300 tl civarında bişey olur.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

hocam bu led değil. kayan yazı !

led tabela o ölçülerde 300 tl civarında bişey olur.

Kaygusuzla telefonda konustuk halledıcek sagolsun kaygusuz varsa kaygu yok dedı :) 

Toplam Hit: 812 Toplam Mesaj: 9