Led Tabela Yaptırcam Yapacak Mürit?
-
uzunluk 150-160cm civari genişlik 70-80 cm cıvarında olucak .. kaygusuz bugun arayacakdı aramadı sanırım işleri var. Yapacak kımse varmı veya ögretecek kımse varmı? Dışardakı fıyatlarda adamlar ucuyorlar. Şuan o kadar para vercek durum yok.
Kayan yazı olsun ıstıyorum özellıkle.
-
Eğer 1 kat daha eklersen 20 panel olmuş olur yani 64 cm olur.
15 panel 48 cm olanın fiyatı benim sana 850 tl.
20 panel 1100 tl -
kaygusuz bunu yazdı
20 panel 1100 tloturup kendım yapmaya calıssam aynı malıyetmı cıkcak :)
-
obaa led o kadar pahalımıymış ? 1000 küsür tl falan.
-
benim bi arkadaş öyle hobi olarak yapıp eğleniyodu, sonra aldı başına gitti adam güzel para var bu işte
-
h2run bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
20 panel 1100 tloturup kendım yapmaya calıssam aynı malıyetmı cıkcak :)
hocam kafandaki fiyat nedir ?
15 panel için ? ve 20 panel için.
eğer gerçekten yaptırcam dükkana şart diyorsan bi şekilde yardımcı olacağım -
Bemce 15 led için kafasındaki fiyat 150 tl felan heralde. Bu led işini de herkes ben yaparım olayına giriyo fiyatları uçuk buluyo falan ama ben hobi olarak ilgilenmiştim. Ölüm üstüne ölüm abü yok picidir bilmem nesidir hepsini geçtim ölü ledler çıkıyo ya allahım yarabbim sinir ya. Piyasasını bilmiyom da kaygusuz adam sikecek de değildir bunu belirtmek istedim
-
by_Tet bunu yazdı
Bemce 15 led için kafasındaki fiyat 150 tl felan heralde. Bu led işini de herkes ben yaparım olayına giriyo fiyatları uçuk buluyo falan ama ben hobi olarak ilgilenmiştim. Ölüm üstüne ölüm abü yok picidir bilmem nesidir hepsini geçtim ölü ledler çıkıyo ya allahım yarabbim sinir ya. Piyasasını bilmiyom da kaygusuz adam sikecek de değildir bunu belirtmek istedim
hocam bu led değil. kayan yazı !
led tabela o ölçülerde 300 tl civarında bişey olur. -
kaygusuz bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
hocam bu led değil. kayan yazı !
led tabela o ölçülerde 300 tl civarında bişey olur.Kaygusuzla telefonda konustuk halledıcek sagolsun kaygusuz varsa kaygu yok dedı :)