folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Led Televizyon-Dijital Ampfi Baglantısı

Led Televizyon-Dijital Ampfi Baglantısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

S.a Hacılar.

yeni aldığımız Lg marka televizyonun,ses sistemi ile bağlantısında büyük ölçüde zorluk yaşıyoruz!

şöyleki;sesi ampfi'ye veremiyorum,dvd okuyucuyu çalıştırdığım zaman herşey mükemmel fakat,normal bir şekilde televizyonumu izlemek istediğim zaman

ses ampfi'den değilde televizyondan geliyor!

asıl soru,televizyonumun sesini nasıl ampfi'ye aktarmalıyımki,ses televizyondan değilde ampfi üzerinden ses sistemime yayılsın!

anlayan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum..

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Hocam bende de LG 42LF2500 var. Digital ses çıkışının dışında component olarak çıkış yok bildiğim kadarıyla. Mecburen sesi receiver dan almak zorunda kalıyorum. USB üzerinden film izlediğimde ise mecburen kulaklık çıkışına bağlıyorum ses sistemini. Ses menüsünde TV hoparlörünü kapalı pozisyona getirip bağlamayı dene. Belki o zaman amfiye verebilir.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

BRK35 bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam bende de LG 42LF2500 var. Digital ses çıkışının dışında component olarak çıkış yok bildiğim kadarıyla. Mecburen sesi receiver dan almak zorunda kalıyorum. USB üzerinden film izlediğimde ise mecburen kulaklık çıkışına bağlıyorum ses sistemini. Ses menüsünde TV hoparlörünü kapalı pozisyona getirip bağlamayı dene. Belki o zaman amfiye verebilir.

-----------------------------

Haklısın hocam, component olarak çıkış yok, AV1 (RGB) çıkışı kullanıyorum.

TV hoparlörünü kapalı pozisyona getırıp denedim ama yinede  bi türlü sesi ampfi'ye aktaramadım :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

up! :(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek

En sağlıklı desteği, teknik servislerinden alacağına eminim. Mesai saatleri içerisinde bi ara, hal hatırlarını sor, yardımcı olurlar kanımca.

" Kro "
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Hocam az önce benimkinin kullanma kılavuzunu inceledim. Audio out olarak optik çıkış vermiş. Senin verdiğin resimde rgb (monitör) çıkışının altındaki girişlerden ses veriyor. Ama ses sisteminin bunu desteklemesi gerekiyor. Hatta TV çalışırken o çıkışlara bakarsan lazer ışığı gibi yandığını göreceksin. 

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Optik çıkıştan kaliteli ses alabilirsin.Ama ses sisteminin de optik girişi olması lazım.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1058 Toplam Mesaj: 7