Leechturk Davetiyesi
-
bir kaç müride hesabımı verdim birlikte kullanalım diye sağolsunlar fake upload dan ban yemiş biri hesap kapandı
elinde olan bi mürid davetiye atabilirse çok makbule geçer ,
-
Muqi bunu yazdı:
-----------------------------bir kaç müride hesabımı verdim birlikte kullanalım diye sağolsunlar fake upload dan ban yemiş biri hesap kapandı
elinde olan bi mürid davetiye atabilirse çok makbule geçer ,
-----------------------------
kalınlaştırdığım yazıdan sorna kim atar bilmiyorum :)) -
yok yanlış anlamışsın sen, bu şu demek oluyor;
yeterince yardım edip dersimi aldım, kendim kullanıp çok iyi seed yapıcam, yani davetye atanın gözü arkada kalmasın yıllardır torrent kullanıcısıyım
şuda atacak müridlere mail adresim: taylantopkaya@gmail.com
-
Muqi bunu yazdı:
-----------------------------yok yanlış anlamışsın sen, bu şu demek oluyor;
yeterince yardım edip dersimi aldım, kendim kullanıp çok iyi seed yapıcam, yani davetye atanın gözü arkada kalmasın yıllardır torrent kullanıcısıyım
şuda atacak müridlere mail adresim: taylantopkaya@gmail.com
-----------------------------
Anladın mı ne demek istediğimi :)) yani yardım edecek adamlarda böyle düşünecek demek istiyorum kalın yazı. -
Hocam kendi üyeliğimi verecektim ama sonra baktım davetiyem var sana verim onuda.
-
Yok düşünmezler öyle 8-10 tane davetiye dağıttım çeşitli torrent sitelerinden 1 kere çıktı böyle bir şey o da çıkıyor tabi yeni müridlerden
o kadarına da göz yumuyoruz artık ne yapalım,
edit büdüt: bak çıktı bile : ) kırmazlar beni müridler sağolsunlar
sağolasın rebellious
-
Muqi bunu yazdı:
-----------------------------Yok düşünmezler öyle 8-10 tane davetiye dağıttım çeşitli torrent sitelerinden 1 kere çıktı böyle bir şey o da çıkıyor tabi yeni müridlerden
o kadarına da göz yumuyoruz artık ne yapalım,
edit büdüt: bak çıktı bile : ) kırmazlar beni müridler sağolsunlar
sağolasın rebellious
-----------------------------hayrını gör
-
varsa bende 1 tane alabilirim
-
elinde davetiyesi olan varsa alabilirmiyim.