Lefkoşe"De Askerlik Yapan Yapmış Olan Veya Orda Şu An Kalan Varmı?
-
herkese slm olsun 21 günlük acemiliğimden sonra yeni geldim 1 haftalık iznim var şansıma ki Lefkoşe çıktı, perşembe günü 4'e kadar teslim olmam lazım orada askerliğini yapmış olan nasıl bi yerdir acaba bide 1 gün önceden gidebiliorum uçakla g,d,cem kalıcak yer lazım nerde kalabiiliriz ucuz yollu orda yaşayan orayı bilen biri bi anlatsın nasıl bi yerdir...Özledim lan hepinizi valla :)
-
çöl gibi bi yer işte sen bir gun onceden gıdecen yanı kımse karşılamaya gelmıyecek o zman sen hawallanından bı taksı tutacan 30 ytl ye senı lefkosaya goturecek(fazla isterse werme weya bınmeden once sor) lefkosada girne kapı dıye bı yer war eger oraya gıdersen cok arkadasını bulursun yanı bı pazar gıbı bı yer sorarsın oğrenırsın hanı oteldemı nasıl oldugunu kıbrısa gelmedn bı yandan ıyı olmus bı yandanda kotu bakalım hangısı daha ağır basacak
-
bombok biyer :D
kıbrısa geliyosan ucuz die bişe arama en ucuz yerde 50-60 kalırsın
kıbrısın en jkötü yeridir lefkoşa bana göre tabi ama sen askerlik için geldiğinden en güzel yeride olsa
farketmicektir nasıl olsa sana :D 1 gün önce geliyosanakşam bi night club a git striptiz filan izlersin
önüne gelen casınoya girip 10 ytl lik jeton al yemek ve içecek alabilirsin bedavadan :D
soracağın bişe olursa pm at yada yapabileceğimi düşündüğün bi yardım. saat kaçta nerden hangi firmayla geliceksin ?
zaman uyarsa ercandan ben götürürüm seni lefkoşaya ..
-
adam askerlik için iyi bi yermiş
sen gel ziyaretine gelirim ben ))
-
hadi 30 ytl den kurtardın :)
detay bunu yazdı:
-----------------------------bombok biyer :D
kıbrısa geliyosan ucuz die bişe arama en ucuz yerde 50-60 kalırsın
kıbrısın en jkötü yeridir lefkoşa bana göre tabi ama sen askerlik için geldiğinden en güzel yeride olsa
farketmicektir nasıl olsa sana :D 1 gün önce geliyosanakşam bi night club a git striptiz filan izlersin
önüne gelen casınoya girip 10 ytl lik jeton al yemek ve içecek alabilirsin bedavadan :D
soracağın bişe olursa pm at yada yapabileceğimi düşündüğün bi yardım. saat kaçta nerden hangi firmayla geliceksin ?
zaman uyarsa ercandan ben götürürüm seni lefkoşaya ..
-----------------------------
-
bugün alıcam biletimi işte perşembe 16 00 a kadar giriş yapmam lazım ben çarşamba saat 19 00 da ercan a iniyorum hemen gitmeyeyim diye düşünüyorum 1 gün 1 gündür doya doya yaşamak lazım yaa işte bakıcaz yardımcı olan arkadaşlar fikirleriniz için saolunda 1 şi daha taksiye binmeden lefkoşeye başka türlü gidemezmiyiz servis falan yokmu havaalanının ? girmiş tam girmesin bari :S
-
hacı servis vardı da bizmi kullanmadık yok a.q. havaalanından taksiye binsen 50den aşağıya gidemezsin büyük ihtimal am mecbursun
-
yaw hacim soyle bi hayir sever bizide havaalanina goturmez mi?
usandim valla ucak bileti kadar taksiye para veriyorum burada amk
hayrina da degil vaz gectim hayirindan 25 e gotursun
yine yeter .
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
bugün alıcam biletimi işte perşembe 16 00 a kadar giriş yapmam lazım ben çarşamba saat 19 00 da ercan a iniyorum hemen gitmeyeyim diye düşünüyorum 1 gün 1 gündür doya doya yaşamak lazım yaa işte bakıcaz yardımcı olan arkadaşlar fikirleriniz için saolunda 1 şi daha taksiye binmeden lefkoşeye başka türlü gidemezmiyiz servis falan yokmu havaalanının ? girmiş tam girmesin bari :S
-----------------------------servis yok birader ama çıktıktan sonra durak var durağa gidip otostop çekebilirsin fazla değilse valizin
-
bileti aldım :) çarşamba 19 00 da iniom arkiler yav asskerlik başlışıo şimdi tam 14 ay ordayım :) nese oteli gidince bakarım 50 ytl de olsa olur amk az önce bi baktım otele 171 YTL 1 gecesi Ohaaa dedim yani :D 50 ytl yede razıyım ama 1 gece geçirsem yeter bana kaçmasın da bi tarafımıza yav yardımları ve yorumları için tbt ahalisine teşekkür ederim.