Left 4 Dead Lan"Da Oynamak İçin
-
L4D'yi adsl ağında oynamak için ne gibi bir araç kurmalı/hangi yöntemi kullanmalıyız?
saygılar..
-
hamachi desem(gerci hic bilmiorm nasil bi oyun oldugunu) (= veya aga girin garenadan oynayin serverlari vardi orda.
-
bi ara bakmıştım rin.ru forumlarında vardı nasıl yapılacağı crackli steam le oluyordu galiba fazla üstüne gitmemiştim
http://cs.rin.ru/forum/viewforum.php?f=10 burdan biraz bak
-
Bizim hiç internete bulaşmamamız lazım, Lan'dan oynayacaz.
saygılar..
-
lan dan hamachi ile oynarsınız ama internet baglantısı olması gerekior
burda l4d için hamachi ayarları anlatılıyor
http://www.hamachiturk.com/left-4-dead-hamachi-ile-oynama-t17521.html
linkteki anlatımı hamachisiz kendi ip lerinizle deneyin olabilir company of heroes oynuyoduk arkadasla ağ dan ip ile giriliyodu belki l4d dede olur
-
kuzen laptopunu alip size mi gelcek :)
-
kuzen zaten bizde.
-
1009 versiyonunda oyunu klasörüne nasıl oynandığını unutmamak için döküman yazmıştım. Onu aynen koyuyorum. 1009'dan sonraki yamaları yüklemedim daha ama aynı şekilde 1009 ve sonrası tüm versiyonlarda oynayabilmen gerek. Aynı ağda iseniz hamachi'ye gerek yok.
Kurulumdan sonra rev.ini dosyasında SteamUser ve PlayerName değerlerine oyuncu ismini yazın.
Oyunu calıştırdıktan sonra Options>Keyboard/Mouse kısmına gelin ve developers console kısmını enable yapın ve ok deyip kaydedin,
Host olma:
Oyunun ana menüsündeyken é tuşuna (") basın ve consolu açın.
Consol kısmında aşağıdaki komutları sırası ile yazın.
ip ipniz (ip 192.168.1.5)
sv_allow_lobby_connect_only 0
net_start
maps * yazıp entera basıyoruz ve harita listesini görüyoruz,
Oynamak istediğimiz harita ismini kopyalayıp, map (harita ismi) yazıp entera tıklıyoruz,
örneğin map l4d_vs_hospital01_apartment.bsp yazıp entera bastığımızda oyun host olacak kişide yüklenmeye başlıyor.(vs yazan harita isimleri karşılıklı mod, vs yazmayan haritalar co-op modunda başlar.)
Clientlerden bağlanmak için:
Ana menüde é ye basıp consolu açtıktan sonra
connect (host olan kişininipsi) enter.(connect 192.168.1.5) -
Yeni konu açıp kalabalık yapmim dedim, hamachi'den L4D oynayan varmı arada can sıkıntısına zombie avına çıkarız, botlarla oynamak pek sarmıyo.. varsa hamachi bilgilerini yazsınlarda oynayalım..
Ağ adı : Left4dead-
Şifre : 123456190520
Sürüm : 1.0.1.1 -
bende L4d2 yuklu ...
-
Netten skidrow un kırdığı left4dead i indirmen gerek onda steam disable edilmiş lan dan oynayabilirsin onu bulamazsan oynaman zor.