Lemma
-

Yaklaşık bir yıl önce oyun yapım forumunda tanıştığım bir arkadaşın oyunu, çıkışını yaptı.
Ben kendisiyle konuştum, hatta yüksek dolar fiyatından falan bahsettim, Türkiye için indirim yap dedim :D Hoş steam kuru 1 dolar = 1,5 lira. Ama yine ufak indirim yapmış, 15 dolarlık oyun 21 lira.
Oyunu 5 yıldır geliştiriyormuş. Bağımsız bir yapımcı -tek kişilik bildiğim kadarıyla-.
XNA motoru ile geliştirmeye başlamış ve öyle devam etmiş. Unity daha iyi ama geçmedim ona dedi.
Bu arada kendisi Türk değil ancak iyi bir insan. Steam den eklerseniz istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
Buradan dilerseniz satın alabilirsiniz: http://store.steampowered.com/app/300340/?l=turkish
-
böyle parkur oyunları çok yok bi microsofttun yaptığı vardı o da baya eskidi artık güzel oyunmuş beğendim
-
vay iyiymiş oyun bi başladımı insan sonuna kadar sarıcak gibi duruyo. youtube da demo versiyonunun gameplayini izledim, baya bi satış yapar bence.
-
kendisine bu zamana kadar ne kadar sattığını sordum. yaklaşık bir haftada 740 kopya satmış.