Lemma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

lemma%20game

Yaklaşık bir yıl önce oyun yapım forumunda tanıştığım bir arkadaşın oyunu, çıkışını yaptı. 

Ben kendisiyle konuştum, hatta yüksek dolar fiyatından falan bahsettim, Türkiye için indirim yap dedim :D Hoş steam kuru 1 dolar = 1,5 lira. Ama yine ufak indirim yapmış, 15 dolarlık oyun 21 lira.

Oyunu 5 yıldır geliştiriyormuş. Bağımsız bir yapımcı -tek kişilik bildiğim kadarıyla-. 

XNA motoru ile geliştirmeye başlamış ve öyle devam etmiş. Unity daha iyi ama geçmedim ona dedi.

Bu arada kendisi Türk değil ancak iyi bir insan. Steam den eklerseniz istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.

Buradan dilerseniz satın alabilirsiniz: http://store.steampowered.com/app/300340/?l=turkish

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

böyle parkur oyunları çok yok bi microsofttun yaptığı vardı o da baya eskidi artık güzel oyunmuş beğendim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

vay iyiymiş oyun bi başladımı insan sonuna kadar sarıcak gibi duruyo. youtube da demo versiyonunun gameplayini izledim, baya bi satış yapar bence.

test 1 2
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

kendisine bu zamana kadar ne kadar sattığını sordum. yaklaşık bir haftada 740 kopya satmış.

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
Toplam Hit: 1153 Toplam Mesaj: 4