Lenova G560 Laptop Satılık
-
aEylülde 2 yaşına giricek Fiyatı 600 tl pazarlıksız alıcıları beklıyorum
İşlemci Markası : Intel İşlemci Tipi : Intel Core i3 İşlemci Modeli : 380M İşlemci Hızı : 2.53 Ghz İşlemci Cache : 3 MB Ekran Boyutu : 15.6 Ekran Tipi : LED Ekran Çözünürlüğü : 1366x768 Ekran Kartı : 1 GB Ekran Kartı Belleği : Paylaşımlı Grafik İşlemcisi : Intel'in tümleşik HD Grafik 3000 Sistem Belleği : 4 GB Bellek Tipi : 1066 MHZ DDR3 Disk Kapasitesi : 500 GB Disk Hızı : 5400 RPM Optik Sürücü : Tray in RAMBO Ethernet : Ethernet LAN 10/100 Wireless : 802.11b/g/n Usb Portu : 3 USB 2.0 Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü Klavye : Numerik Q TR Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlörler Kart Okuyucu : 5-in-1 card reader Kamera : Var Touchpad : Var İşletim Sistemi (Yazılım) : FreeDos Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil Pil Teknolojisi : 6-cell Li-lon Pil Notebook Ağırlığı : 2.60 Kg -
lenovO
-
Bryce bunu yazdı
lenovO
asdasdas
-
bataryası kaç saat gidiyor? almayı düşünebilirim.
-
güncel tekrar satmaya karar verdim isteyenlere resimleri atabilirim fiyatida 500 tl düşmüştür gozüm gibi bakım pc ye ekranda cızık bulamazsınız oluk pikselde yok 2 yıldır kullanıyom sorunsuz calısmaktadir İstanbulda elden teslim edebilirim diger şehirlere kargo ile yollarim..
OFree tarafından 25/Haz/13 16:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Alacak arkadaslar fiyat cok uygun
-
güzel pc bende şuan onu kullanıyorum. Farcry 3ü bitirdim pcde sorun yok.fiyatı da uygun gibi ben 2 sene önce gold dan 800 e aldıydım
-
aynen pc de hiç bir sorun yok 500 tl çektim fiyati bir tek sorunu olmadı 1 kere dondugunu hatırlamıyorum masaüstü topladıgım için bırakıcam yoksa hic bir şikayetim yok alıcıları bekliyorum fiyat 500 tl
OFree tarafından 25/Haz/13 16:13 tarihinde düzenlenmiştir -
500 e cekmemişmiydin sen ?
-
swordfish bunu yazdı
500 e cekmemişmiydin sen ?
evet onu yanlış yazmısım 600 tl normal fiyati 500 tl tahribata satıyorum
-
pm attım.