folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lenova Y530 Menteşe Değişimi??

Lenova Y530 Menteşe Değişimi??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridler elimde birtane lenova y530 laptopum var fakat fazla açıp kapatmaktan bilgisayarın menteşesinde sanırım sorunvar ve sipariş ettirdim yeni menteşeleri fakat nasıl takacağımı bilmiyorum bi yardım edermisiniz ...şimdiden teşekkür ederim

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridler yardım edecek kimse yokmu...:(

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

pazar istanbula uçuyorum. taksimde olucam. eğer sana yakınsa, bir yıldız tornavida ile gel, en sevabına değiştirivereyim. :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

hocam mentesenin tam oturdugu yerin arkasında vida var birer tane onları sök sonra menteşelerin kapaklarını cıkar cekince cıkıyor sonra fazla zorlamadan ekranı cıkart dikkat et goruntu kabloları kısa onları sok sonrası basit :)

zzzzzz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

teşekkür ederim müridler denicem insallah olur

Toplam Hit: 720 Toplam Mesaj: 5