folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Lenovo 30 İş Günü

Lenovo 30 İş Günü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lenova
    lenova's avatar
    Erkek
    iyi günler arkadaşlar 29 07 de leptop umu servise soktular 1-2 problem dolayı  30 iş gününün tamamlanmasına 2 gün kaldı para iadesi almak istiorum ama olmaz dıorlar ne yapmalıyım  .... böle bir şansım varmı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sende sorup sorup duruyon ya :)

bi teknik servise tel açsan sorun ortadan kalkacak

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lenova
    lenova's avatar
    Erkek

lenova bunu yazdı:
    -----------------------------
    iyi günler arkadaşlar 29 07 de leptop umu servise soktular 1-2 problem dolayı 30 iş gününün tamamlanmasına 2 gün kaldı para iadesi almak istiorum ama olmaz dıorlar ne yapmalıyım .... böle bir şansım varmı

+  perşembe günü aradıgımda parça beklenıor denıldı  hala .:D 4-5 güne yetişirme dvd sıde problemli tamiri son gün yollarla sa çok üzülürüm  test i falan

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lenova
    lenova's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

:D hacım aradım sorudm diorlar para iadesi yapamıoyuruz rapor hazılırcaz leptopun aynısısından verecez ben para iadesi istiyorum  1-2 yerde baktıgıma göre  para iadesi alabılıormuşum ama 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

sana bi fiş vermeleri gerekiyo o sende mi ürünü alırken geri vereceğin üstünde tarih yazılı mı teslim alma tarihi ?

garanti şartlarında böyle bir madde war mı ? warsa ve fiş elindeyse sana yakın olan ilk kaymakamlığa gidiyosun :)

müşteri hakları diye bi masa war :| ticaretle ilgili her boka bakıyolar :) oraya gidiyosun elimde fişim war

garanti şartları böyle böyle ama bana yok paranı vermeyiz diyolar diyerekten iletiyosun oraya :)

onlar senin adına bütün görüşmeleri yapıyo ipe ipe sana hakkını veriyolar :)

bu kapıda satan satıcıdan bizimkiler bi ürün almıştı onu bile gelip aldırttılar :) alete beş kuruş para bile vermedik :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

lenova bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

:D hacım aradım sorudm diorlar para iadesi yapamıoyuruz rapor hazılırcaz leptopun aynısısından verecez ben para iadesi istiyorum  1-2 yerde baktıgıma göre  para iadesi alabılıormuşum ama 

para iadesi yapmazlar diye demiştim dime :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 845 Toplam Mesaj: 6