Lenovo 30 İş Günü
-
iyi günler arkadaşlar 29 07 de leptop umu servise soktular 1-2 problem dolayı 30 iş gününün tamamlanmasına 2 gün kaldı para iadesi almak istiorum ama olmaz dıorlar ne yapmalıyım .... böle bir şansım varmı
-
sende sorup sorup duruyon ya :)
bi teknik servise tel açsan sorun ortadan kalkacak
-
lenova bunu yazdı:
-----------------------------
iyi günler arkadaşlar 29 07 de leptop umu servise soktular 1-2 problem dolayı 30 iş gününün tamamlanmasına 2 gün kaldı para iadesi almak istiorum ama olmaz dıorlar ne yapmalıyım .... böle bir şansım varmı
-----------------------------+ perşembe günü aradıgımda parça beklenıor denıldı hala .:D 4-5 güne yetişirme dvd sıde problemli tamiri son gün yollarla sa çok üzülürüm test i falan
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------sende sorup sorup duruyon ya :)
:D hacım aradım sorudm diorlar para iadesi yapamıoyuruz rapor hazılırcaz leptopun aynısısından verecez ben para iadesi istiyorum 1-2 yerde baktıgıma göre para iadesi alabılıormuşum ama
-
sana bi fiş vermeleri gerekiyo o sende mi ürünü alırken geri vereceğin üstünde tarih yazılı mı teslim alma tarihi ?
garanti şartlarında böyle bir madde war mı ? warsa ve fiş elindeyse sana yakın olan ilk kaymakamlığa gidiyosun :)
müşteri hakları diye bi masa war :| ticaretle ilgili her boka bakıyolar :) oraya gidiyosun elimde fişim war
garanti şartları böyle böyle ama bana yok paranı vermeyiz diyolar diyerekten iletiyosun oraya :)
onlar senin adına bütün görüşmeleri yapıyo ipe ipe sana hakkını veriyolar :)
bu kapıda satan satıcıdan bizimkiler bi ürün almıştı onu bile gelip aldırttılar :) alete beş kuruş para bile vermedik :)
-
lenova bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------sende sorup sorup duruyon ya :)
:D hacım aradım sorudm diorlar para iadesi yapamıoyuruz rapor hazılırcaz leptopun aynısısından verecez ben para iadesi istiyorum 1-2 yerde baktıgıma göre para iadesi alabılıormuşum ama
-----------------------------para iadesi yapmazlar diye demiştim dime :)