folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Lenovo Bilgisayarım Kısır Döngüye Girdi

Lenovo Bilgisayarım Kısır Döngüye Girdi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Erkek

Merhaba beyler bilgisayara recovery atarken arkadaş fişini çekmiş. Cihaz açılırken biraz bekliyor sonra ""The computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows installation cannot proceed. To install Windows, click OK to restart the computer, and then restart the installation." diyor. Bu hata kısır döngüde bilgisayarı açıyorum biraz bekliyor tekrar ediyor. OneKey recoveryi denedim olmadı. Bootu açıp DVD-rom dan Windows yüklemeyi demiyorum ama boot optionda sadece recovery manager ve network var, yani o da olmuyor. Bunu nasıl yapabilirim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

yenı pclerde bıostan bu ısleme guvenlık koydular bıosa gırıp guvenlıgın kaldırmalısn ve pc acılısını CDrom yapmalısın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Erkek

Hocam F1'den F12'ye kadar tüm tuşları denedim, biosu açamadım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Hdd yi masaüstü pcye slave olarak bağla c yi formatla sonra notebook a tak recoveryden kurmaya devam et..

Denemekten zarar gelmez..

Edit. Ayrıca sistem w8 ise işletim sisteminde güç ayarlarndan hızlı açılışı kapatmazsan biosa giremezsin.. e sistemi açamayınca biosa giremiosun

Biosa giremeyİnce 1st boot device yi cd rom yapamıosn... 

Yapabilsen cdden çalışan w8 ile c yi formatlardn vs vs aklma bunlar geliyo hocam

yunusdogan tarafından 20/Oca/14 11:11 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

Hdd yi masaüstü pcye slave olarak bağla c yi formatla sonra notebook a tak recoveryden kurmaya devam et..

Denemekten zarar gelmez..

Edit. Ayrıca sistem w8 ise işletim sisteminde güç ayarlarndan hızlı açılışı kapatmazsan biosa giremezsin.. e sistemi açamayınca biosa giremiosun

Biosa giremeyİnce 1st boot device yi cd rom yapamıosn... 

Yapabilsen cdden çalışan w8 ile c yi formatlardn vs vs aklma bunlar geliyo hocam

Hdd'yi söküp formatlayacaktım ama garantisi bozulmasın diye servise gönderdim. Teşekkürler hocam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    kut bunu yazdı

FN fonksiyonuyla birlikte deneseydin hocam. hem bios ya F2 dir yada Delete tuşu. onun dışında başka tuş olma ihtimali var ama çok zayıf. Recovery ise genellikle F11 oluyor yada F1

Cigu bigule :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    kut bunu yazdı

FN fonksiyonuyla birlikte deneseydin hocam. hem bios ya F2 dir yada Delete tuşu. onun dışında başka tuş olma ihtimali var ama çok zayıf. Recovery ise genellikle F11 oluyor yada F1

Delete dahil denedim hocam, recovery manager ve network var dvd veya usb boot yok. Servise gönderdik artık yapacak birşey yok.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

ee garantiye vermişsin ya :)

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
Toplam Hit: 1691 Toplam Mesaj: 8