Lenovo Bilgisayarım Kısır Döngüye Girdi
-
Merhaba beyler bilgisayara recovery atarken arkadaş fişini çekmiş. Cihaz açılırken biraz bekliyor sonra ""The computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows installation cannot proceed. To install Windows, click OK to restart the computer, and then restart the installation." diyor. Bu hata kısır döngüde bilgisayarı açıyorum biraz bekliyor tekrar ediyor. OneKey recoveryi denedim olmadı. Bootu açıp DVD-rom dan Windows yüklemeyi demiyorum ama boot optionda sadece recovery manager ve network var, yani o da olmuyor. Bunu nasıl yapabilirim?
-
yenı pclerde bıostan bu ısleme guvenlık koydular bıosa gırıp guvenlıgın kaldırmalısn ve pc acılısını CDrom yapmalısın.
-
Hocam F1'den F12'ye kadar tüm tuşları denedim, biosu açamadım.
-
Hdd yi masaüstü pcye slave olarak bağla c yi formatla sonra notebook a tak recoveryden kurmaya devam et..
Denemekten zarar gelmez..
Edit. Ayrıca sistem w8 ise işletim sisteminde güç ayarlarndan hızlı açılışı kapatmazsan biosa giremezsin.. e sistemi açamayınca biosa giremiosun
Biosa giremeyİnce 1st boot device yi cd rom yapamıosn...
Yapabilsen cdden çalışan w8 ile c yi formatlardn vs vs aklma bunlar geliyo hocam
yunusdogan tarafından 20/Oca/14 11:11 tarihinde düzenlenmiştir -
yunusdogan bunu yazdı
Hdd yi masaüstü pcye slave olarak bağla c yi formatla sonra notebook a tak recoveryden kurmaya devam et..
Denemekten zarar gelmez..
Edit. Ayrıca sistem w8 ise işletim sisteminde güç ayarlarndan hızlı açılışı kapatmazsan biosa giremezsin.. e sistemi açamayınca biosa giremiosun
Biosa giremeyİnce 1st boot device yi cd rom yapamıosn...
Yapabilsen cdden çalışan w8 ile c yi formatlardn vs vs aklma bunlar geliyo hocam
Hdd'yi söküp formatlayacaktım ama garantisi bozulmasın diye servise gönderdim. Teşekkürler hocam.
-
kut bunu yazdı
FN fonksiyonuyla birlikte deneseydin hocam. hem bios ya F2 dir yada Delete tuşu. onun dışında başka tuş olma ihtimali var ama çok zayıf. Recovery ise genellikle F11 oluyor yada F1
-
DrKeworks bunu yazdıkut bunu yazdı
FN fonksiyonuyla birlikte deneseydin hocam. hem bios ya F2 dir yada Delete tuşu. onun dışında başka tuş olma ihtimali var ama çok zayıf. Recovery ise genellikle F11 oluyor yada F1
Delete dahil denedim hocam, recovery manager ve network var dvd veya usb boot yok. Servise gönderdik artık yapacak birşey yok.
-
ee garantiye vermişsin ya :)