Lenovo G505 Usb 3.0 Slotları Çalışmıyor
-
Merhabalar , sıfırdan kurulum w10 64 bit kuruyorum makinaya tüm driverları kendi sitesinden düzgün kurmama rağmen usb 3.0 slotları çalışmıyor , telefon şarj ediyor ama flash, mouse vs takınca işe yaramıyor. Nedendir , daha önce yaşayan çözen var mı ? Aygıt yöneticisinde takınca bi hareketlenmede olmuyor. Destek pls.
-
Merhaba,
Bios ayarlarını kurcalamanı öneririm. USB3'ün aktif edilmesi ile ilgili bir seçenek olabilir.
-
PowerfuL bunu yazdı
Merhaba,
Bios ayarlarını kurcalamanı öneririm. USB3'ün aktif edilmesi ile ilgili bir seçenek olabilir.
biosta usb 3.0 ile ilgili detaylı bişey yok hocam ya baya baktım.
-
bende de lenovo var hiçbir usb port çalışmıyor. Usb fan vs takınca fan dönüyor yabi usb güç veriyor ancak okuma vs olmuyor. Çipsetinde mi sıkıntı var nedir.
-
çözersem buraya yazıcam hocam.
-
usb 3.0 driver'ını kurdun mu gözünden kaçmış olabilir
-
adeleks bunu yazdı
aynen usb 3.0 driverlar var bazi modellerde onu kurmadan chipsetler calismiyor. 2-3 defa basima geldi
-
VEXTA bunu yazdıadeleks bunu yazdı
aynen usb 3.0 driverlar var bazi modellerde onu kurmadan chipsetler calismiyor. 2-3 defa basima geldi
kardeş 3 gün uğraştım , müşteri pcsi , kendi chipset driverlarını felan full kurdum, amd 3.0 driverlarınıda denedim yok, 3.0 slotlarında ne tıkırtı var ne şıkırtı.