folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Lenovo G555 Eksik Tuş Ankara-Adana

Lenovo G555 Eksik Tuş Ankara-Adana

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek

Müridler selam, lenovo g555 dizüsyü bilgisayarımın  S ve D tuşun altına ekmek kırıntısı kaçtıydı, 2 tuşu da çıkardım, fakat tuşlardan birisi kayıp, diğer tuşu da takamıyorum, Ankara veya Adanada hem eksik tuşu bulacağım hem de taktıracağım neresi var acaba...

Saygılar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

adana cemal gürsel caddesi üzerindeki petrolün karşı arasına gir. çok ufak bir laptop tamir atölyesi var. çok profesyoneller. yaparlar onu belki para bile almazlar

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

adana cemal gürsel caddesi üzerindeki petrolün karşı arasına gir. çok ufak bir laptop tamir atölyesi var. çok profesyoneller. yaparlar onu belki para bile almazlar

hocam dükkanın adını biliyor musun? eksik tuş da bulunur mu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    kelomar bunu yazdı

hocam milattan klma bir laptop un bile tuşlarını buldu tamamladı. buluyor bir şekilde.

çok gittim ama hiç dükkan ismine bakmadım hocam :) petrolün karşısına geç hocam. şöyle sağ araya doğru göz ucu ile bak görürsün zaten elektronik tamircisi gibi bir şey. orada pastane var ona sorsan da gösterir hocam.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek
    kelomar bunu yazdı

hocam milattan klma bir laptop un bile tuşlarını buldu tamamladı. buluyor bir şekilde.

çok gittim ama hiç dükkan ismine bakmadım hocam :) petrolün karşısına geç hocam. şöyle sağ araya doğru göz ucu ile bak görürsün zaten elektronik tamircisi gibi bir şey. orada pastane var ona sorsan da gösterir hocam.

eyvallah hocam Ankarada da buldum, burda da sorarım bi, eğer tanıdığı bildiği olan varsa diye sormuştumi belki çıkar kendi yeri fln olan..

Toplam Hit: 655 Toplam Mesaj: 5