Lenovo G560 Kasma Sorunu
-
Merhaba arkadaşlar laptopum son 2 haftadır çok kasıyor. Sadece oyunlarda değil, açılıştada kasma yapıyor. windows başlatma esnasında kesik kesik açılıyor ve windows masaüstündede kasma var müzik falan dinlenmiyor kesik kesik geliyor sesler ve efektlerde kasıyor. İşletim sistemim windows 7.Format attırdım ama düzelmedi ne gibi bir yol izleyebilirim arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.
-
Driver guncelle hocam, ekran karti ozellikle.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Driver guncelle hocam, ekran karti ozellikle.
hocam bütün driverler güncel denedim onu ama çözülmedi
-
efsanemeric bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar laptopum son 2 haftadır çok kasıyor. Sadece oyunlarda değil, açılıştada kasma yapıyor. windows başlatma esnasında kesik kesik açılıyor ve windows masaüstündede kasma var müzik falan dinlenmiyor kesik kesik geliyor sesler ve efektlerde kasıyor. İşletim sistemim windows 7.Format attırdım ama düzelmedi ne gibi bir yol izleyebilirim arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.
Bu tür sorunların %90 'ı termal macunu değiştikten sonra düzeliyor (format atıp düzelmediyse)
-
Hocam bende z500 var her hangi bi kasma v.s sorunu yoktur 1 yılı geçti şuan istersen bi teknik servise falan gönder.
-
DrKill hocam bunu deniycem JuMaN garantisi bitti hocam şimdi bir sürü para isterler durduk yere