Lenovo Ideapad Y560 59-052769 Notebook‘U Alacam Fikirleriniz?
-
İyi aksamlar hocalar.
Ne zamandan beri arastiriyorum.Bu ara iyi bi makinaya ihtiyacım var.Asus ta karar kılmıstım ama istedigim ozellikte bi makina tam anlamiyla bulamadim.
Kullanim amacim; program kasmak. Yani, visual studio 2010, vm, office 2010, all program crack paket programlar vsvs... ile calisicam... Biraz yogunluk ve guc gerektiren yani.Arada bir de pes 2010 atarim.
Cebimde 2200 e kadar param var bundan daha fazla gidemem.
Dusundugum marka su an lenovo.Almadan once son kez sizlerin fikirlerine de danismak istedim. Baska parlak fikirler lazim.
Makina bu.
Bu paraya daha iyi, istedigim Asus ya da Sony olabilir. i7 islemcili baska ta$akli bi makina tavsiyeniz.Yoksa yarin bunu alcam.
-
İdeaPad ler sağlamdır.HDD nin 7200 rpm olanını bulursan deme keyfine
-
ben de 1 ay içinde alacağım ama bende çözünürlük takıntısı var. i7 olmuş i5 olmuş çok farketmez zaten programcı için. ama çözünürlük çoğunda 1366x768 1600'lerde bulsam kaçırmayacağım ama bu şekil beni rahatsız ediyor.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam sen http://bit.ly/9tZMV5 bunu diyorsun. bunda hatrı sayılır bi fiyat farki var ama 4 gb ddr3 ram var. 8 gb destekli. Hdd de 500. yukarıdakinde 640.baska öneri yoksa ya yukaridakini ya da bunu alacam.
-
murathan bunu yazdı:
-----------------------------PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------hocam sen http://bit.ly/9tZMV5 bunu diyorsun. bunda hatrı sayılır bi fiyat farki var ama 4 gb ddr3 ram var. 8 gb destekli. Hdd de 500. yukarıdakinde 640.baska öneri yoksa ya yukaridakini ya da bunu alacam.
bence 8 gb aşırıya kaçıyor . 140 gb de aşırı bir fark değil.ikisinin arasından 7200 rpm olanını almanı öneririm. -
özellikler süper ayrıca lenovada kaliteli marka ve müşteri hizmetleri on numara beş yıldız hizmet vermekte
-
hocam bu parayı vericeksen ideapad alma thinkpad al.üst serilerine çık w500 yada w700 al çift hdd yuvası var onlarda bi tane sistem için ssd atarsın bi tanede storage için 640 gb storage yavas olsada olur.thinkpad kullandıktan sonra zaten baska pc almazsın merak etme
-
kesınlıkle önerırım kardeşim.