Lenovo Isınma Sorunu
-
Lenovo B560 kullanıyorum,bundan yaklaşık 3 4 hafta önce apartmanın kamelyasında film izleyelim dedik arkadaşla prize bi taktık, iğrenç bir kokuyla yandı adaptör. sonra garantiye göndersem 1 aya gelmez diye, Abdullahın önerisiyle tamir ettirmek istedim, tamirde olmadı, attım adaptörü, sonra orjinal olmayan bir şarj aleti aldım, 65 liraya, çok uçlu, ama tam uygun uç yok, 20 V benimki, bir ucu takıyorum, 19 küsür oluyor birini takıyorum, 20 küsür, ve daha kötüsü bilgisayar aşırı ısınıyor, ama şöylede birşey var, şarj da olsada ısınıyor olmasada, yani şarj aletinden olsa sadece şarjdayken aşırı ısınır gibi bir düşünce var kafamda, sonra bir yere sordum orijinal şarj aletini 100 120 TL arası dedi, http://www.notebookdepo.com/urun/ibm-lenovo-20v-3-25a-65w-7-9mm-x-5-5mm-notebook-adaptoru.aspx burda da 38 tl diyor, güvenmelimiyim bu siteye, yoksa 120 liraya mı almalıyım yada garantiye mi göndermeliyim, ne yapmalıyım.
-
İlk yapman gereken işi en son yap bari garantiye yolla
-
peki sonuç ne olur tahminen, sanırım şarj aleti garantiye dahil olmuyormuş, bide bana sen yan sanayi kullanmışsın tabiki ısınır demesinler?
-
orjinal olmayan sarj kulanmak akıl karı değil
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------
orjinal olmayan sarj kulanmak akıl karı değil
-----------------------------aynen çıkış gücü olsun watt değeri amper değeri olsun..
hiç bi zaman orjinalinin yerini tutamaz.
belki şuan bir sorun çıkarmasa bile ilerde ciddi zararlara yol açabilir.
en iyisi orjinal ürün kullanmak heleki böyle değerli yani fiyatı bağlı ürünlerde.
-
Orjinal adaptörünü al, pc de ısınma devam ederse olduğu gibi garantiye yolla
(adaptörüm yanda farklı adaptör taktım falan da deme :) )
-
haklısın amk, şuan bilgisayar bataryayı görmüyor :/ prize takılı, şarj olmuyor diyor? bozuldu mu şarj aletim? ilk aldığım zamanlardada yapmıştı sonra kendiliğinden düzelmişti, düzelir mi yine?
-
8 yıldır bu işi yapıyorum.
Volt amper değeri aynı oldukdan sonra kaliteli ürün oldukdan sonra hiç bir zarar vermez.
Siteden günde kaç kişiye satıyoruz şahıslara ve büyük kurumsal firmalara. en ufak bir şikayet almadık bu gune kadar
http://www.notebookuzman.com/notebook-adaptor/lenovo-notebook-adaptor/
-
g530 modeli var bende garantiye gönderdim lcd odd ile batarya tamamen değişti. cuma verdim pazartesi aldım laptobu garantiden(garantiye elden verdim)