folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Lenovo Notebook Kulaklığı Görmüyor

Lenovo Notebook Kulaklığı Görmüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bir arkadaşın notebookuna bakıyorum da temaviewerdan,kulaklığı görmüyormuş ses iletmiyor.

Aygıt yöneticisinden baktım Bluetooth Sound da dikkat işareti var ama kulaklık ile alakası yok diye düşünüyorum. Nasıl çözebiliriz bu sorunu ? 

Teşekkürler.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Driverda sorun var uyumlu bir ses driveri yüklenmesi gerek.

Syntax error..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Driverda sorun var uyumlu bir ses driveri yüklenmesi gerek.

lenovo g500,sitesinden çektik kurduk olmuyor hocam.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

çaktırmadan sistemi geri yükle. 

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 892 Toplam Mesaj: 4