Lenovo P70 - S90 Yoksa Asus Zenfone 2 Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

arakdaslar bu 3 urun arasinda kararsiz kaldim hangi cihazi onerirsiniz. kullanicilarin sikintilari varmidir nasil cihazlardir.

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Batarya istiyorsan P70.

Ekranı kaliteli olsun, tasarımı güzel olsun diyorsan S90.

Sadece rami yüksek olsun başkada bir bok olmasın diyorsan Asus.

Zenfone 2 yaramaz bi telefon bulaşmanı önermem.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Batarya istiyorsan P70.

Ekranı kaliteli olsun, tasarımı güzel olsun diyorsan S90.

Sadece rami yüksek olsun başkada bir bok olmasın diyorsan Asus.

Zenfone 2 yaramaz bi telefon bulaşmanı önermem.

zenfone pek dusunmuyorum ama bi sorayim ogreneyim istedim

s90 tipi modeli guzel ama 410 islemcisi artik eskidimi hantal kalirmi? 

p70 in ekrani ips ekran ii guzelde ustu cammi yoksa plastik karisimi bi dokunmatikmi anlayamadim

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Atom mu parçalayacaksın tabi yeter hocam. Yüksek hızlı işlemci ısınma + şarj sorunu demektir. General Mobile 4G ile donanım olarak neredeyse aynı S90.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

asus alma da şarj dayanmıyo 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Atom mu parçalayacaksın tabi yeter hocam. Yüksek hızlı işlemci ısınma + şarj sorunu demektir. General Mobile 4G ile donanım olarak neredeyse aynı S90.

hacim atom parcalama degilde 2-3 sne kullanabilirmiyiz acaba onu dusunuorum

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Sana şunu söyleyeyim akıllı telefon teknolojisi emekleme dönemini geçti. Örnek olarak 2005'te aldığım laptop şuan kasılmaktan çalışmıyor ama 2010'da alınan hala iş görüyor.

Akıllı telefonlarda aynı şekil. 2013 ve sonrasında üretilen akıllı telefonlar bozulana kadar götürür. Firmalar deneme yanılma yöntemiyle olayı çözdüler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crystalmeth
    crystalmeth's avatar
    Erkek

lenovo p70 2 gün önce aldım almadan öncede donanımhaberdeki konusunu incelemeni öneririm güzel telefon

“Fortes Fortuna Adiuvat”
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serseri_1453
    serseri_1453's avatar
    Erkek

benim için yazılımda önemli diyorsan kesinlikle zenfone 2 al derim özellikleride güzel

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

Hocam imkan varsa lenovo k3 note al marshmallow da gelecek k3 e g3 ten iyi telefon bence

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    d3lete bunu yazdı

Hocam imkan varsa lenovo k3 note al marshmallow da gelecek k3 e g3 ten iyi telefon bence

G3 her türlü tokatlar. Aslında G3 ekranı o kadar kaliteli olmasa piyasadaki rakiplerini bile hala tokatlayabilecek telefon. Ekranı işlemci kaldıramıyor.

Toplam Hit: 914 Toplam Mesaj: 11
zenfone 2 lenovo s90 lenovo p70 hangi telefon