Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Lenovo P70 - S90 Yoksa Asus Zenfone 2 Mi?
Lenovo P70 - S90 Yoksa Asus Zenfone 2 Mi?
-
arakdaslar bu 3 urun arasinda kararsiz kaldim hangi cihazi onerirsiniz. kullanicilarin sikintilari varmidir nasil cihazlardir.
-
Batarya istiyorsan P70.
Ekranı kaliteli olsun, tasarımı güzel olsun diyorsan S90.
Sadece rami yüksek olsun başkada bir bok olmasın diyorsan Asus.
Zenfone 2 yaramaz bi telefon bulaşmanı önermem.
-
mkyb bunu yazdı
Batarya istiyorsan P70.
Ekranı kaliteli olsun, tasarımı güzel olsun diyorsan S90.
Sadece rami yüksek olsun başkada bir bok olmasın diyorsan Asus.
Zenfone 2 yaramaz bi telefon bulaşmanı önermem.
zenfone pek dusunmuyorum ama bi sorayim ogreneyim istedim
s90 tipi modeli guzel ama 410 islemcisi artik eskidimi hantal kalirmi?
p70 in ekrani ips ekran ii guzelde ustu cammi yoksa plastik karisimi bi dokunmatikmi anlayamadim
-
Atom mu parçalayacaksın tabi yeter hocam. Yüksek hızlı işlemci ısınma + şarj sorunu demektir. General Mobile 4G ile donanım olarak neredeyse aynı S90.
-
asus alma da şarj dayanmıyo
-
mkyb bunu yazdı
Atom mu parçalayacaksın tabi yeter hocam. Yüksek hızlı işlemci ısınma + şarj sorunu demektir. General Mobile 4G ile donanım olarak neredeyse aynı S90.
hacim atom parcalama degilde 2-3 sne kullanabilirmiyiz acaba onu dusunuorum
-
Sana şunu söyleyeyim akıllı telefon teknolojisi emekleme dönemini geçti. Örnek olarak 2005'te aldığım laptop şuan kasılmaktan çalışmıyor ama 2010'da alınan hala iş görüyor.
Akıllı telefonlarda aynı şekil. 2013 ve sonrasında üretilen akıllı telefonlar bozulana kadar götürür. Firmalar deneme yanılma yöntemiyle olayı çözdüler.
-
lenovo p70 2 gün önce aldım almadan öncede donanımhaberdeki konusunu incelemeni öneririm güzel telefon
-
benim için yazılımda önemli diyorsan kesinlikle zenfone 2 al derim özellikleride güzel
-
Hocam imkan varsa lenovo k3 note al marshmallow da gelecek k3 e g3 ten iyi telefon bence
-
d3lete bunu yazdı
Hocam imkan varsa lenovo k3 note al marshmallow da gelecek k3 e g3 ten iyi telefon bence
G3 her türlü tokatlar. Aslında G3 ekranı o kadar kaliteli olmasa piyasadaki rakiplerini bile hala tokatlayabilecek telefon. Ekranı işlemci kaldıramıyor.