Lenovo Y550p (Tavsiye)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

ttp://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031248&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2010&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

arkadaşlar  bu laptobu bi arkadaşa almayı düşünüyoruz ama ekran kartına biraz takıldık.yine bu fiyatlarda daha iyi bi ekran kartı olan model bulabilir miyiz.başka markada olabilir.t avsiyelrinizi bekliyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Ekran kartı iyi değil mi?

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

hocam atinin 5xxx serisi daha iyi olmazmı??notebookcheck de karşılaştırma yapmış ati 5650 olan bi laptop arıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Anladım hacım. Bende ilerde bu leptoptan almayı düşünüyorum diye yorumumda tam bir objektiflik olmayabilir :)

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

bu aksam lenovo y560 aldım hayırlısıyla. tosıba l655-14h vardı değiştirdim bununla ; özellikle hdd 7200  rpm , i7 işlemci ve saglam ekran kartıyla tartışmasız asus n61jq ile kapışabilicek bi makina piyasada  şu an alınan en ıyı iki makınadan biri. ama sabrederım dersen kesınlıkle donanımhaberdekilerin demesıyle asus önerırım. cogu yerde yok geldiği gıbı tükendi sabr'et ve asus n61jq bekle bence yada y560 al (;

N'oublie pas d'ou tu viens ..
Toplam Hit: 959 Toplam Mesaj: 5