Lenovo Z510 Batarya Düşük Pil Uyarısı Sorunu
-
Merhaba arkadaşlar lenovo z510 i7 son 2 gündür batarya düşük pil uyarısı vermiyor bu yüzden ne zaman kapanacı kestrilemiyor ve ayrıca şarj yüzdesi de sağlıklı şekilde düşmüyor bu nedenle ne zaman kapanacağını kestiremiyoruz. Servis canlı destekle batarya ölçüm sıfırlama ve güç seceneklerini sıfırlama işlemlerini yaptı fakat değişen bişey olmadı sizce yapılabilecek başka şeyler var mı?
İşletim sistemi: win 8.1
-
aeros bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar lenovo z510 i7 son 2 gündür batarya düşük pil uyarısı vermiyor bu yüzden ne zaman kapanacı kestrilemiyor ve ayrıca şarj yüzdesi de sağlıklı şekilde düşmüyor bu nedenle ne zaman kapanacağını kestiremiyoruz. Servis canlı destekle batarya ölçüm sıfırlama ve güç seceneklerini sıfırlama işlemlerini yaptı fakat değişen bişey olmadı sizce yapılabilecek başka şeyler var mı?
hocam batarya ölmüş, garantiye ver degisim yapsınlar.
benim z500de donup kalıyor, okul yuzunden veremedim hala
-
piradomim bunu yazdıaeros bunu yazdı
hocam batarya ölmüş, garantiye ver degisim yapsınlar.
benim z500de donup kalıyor, okul yuzunden veremedim hala
Aradım verecem hocam, yalnız ben 6 ay önce bi düşürmüştüm köşesinde
ufak bi ezilme vardı acaba problem ederler mi?
-
aeros bunu yazdıpiradomim bunu yazdıaeros bunu yazdı
Aradım verecem hocam, yalnız ben 6 ay önce bi düşürmüştüm köşesinde
ufak bi ezilme vardı acaba problem ederler mi?
sanmıyorum hocam , harddisk felan olsa belki ama bataryanin gitmesini baglamazlar ona
-
İnşallah yalnız batarya galiba z500-510 serisinde hatalı şikayetvardaki bataryaların yüzde 60-70 i bu seri
-
aeros bunu yazdı
İnşallah yalnız batarya galiba z500-510 serisinde hatalı şikayetvardaki bataryaların yüzde 60-70 i bu seri
olabilir hocam , bende aldigiimda win7 kurmustum ,ev arkadasimin kinde win8 vardi (ikiside ayni seri laptop ) inunki 6aylik olmasina ragmen 2saatten fasla giderken benimki 1saat gidiyordu.
birde win8 ile deneyim dedim , ama degismedi
hemen degistirtmistim suan hala sağlam
-
z510 kullanıyorum ben de
1 sene olucak umarım bir sıkıntı çıkmaz.
ssd takmak için garantiyi bozmuştum
-
Lenovodan nefret bediyorum! Teknik servis berbat..Benim bilgisayarımda da aynı sorun vardı doğru dürüst ilgilenmiyorlar bile, kullanıcı hatası diyerek geri yolluyorlar.Umarım senin bilgisayara da aynı şeyi yapmazlar.