Lenovo Z585 Alınır Mı?
-
Hocalarım merhaba,
http://www.bilgisayar-destek.com/lenovo-z585-amd-a10-notebook-incelemesi/
Müşterilerden birisi şu bilgisayarı satmak istiyor, klavye anladığım kadarı ile değişmesi lazım. A tuşu ve ESC tuşları kısaca baktığım kadarı ile çalışmıyor.
Görünüş olarak 10 üzerinden 7 verebilirim. Kasa da ufacık ezilme var.
Açıkcası bende alıp satmak için alacağım fakat sizlere danışmak istedim pek bilgisayar alım-satımdan anlamadığım için.
Konuştuğumuz fiyat 450 TL. Bu fiyata alınıp üstüne kâr koyup satabilir miyim acaba?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
masrafları ile birlikte 600'ü bulabilir gibi. Eğer kozmetk olarak sırıtmıyorsa, sorunsuz haliyle 800'e rahat okutursun hocam.
-
Ben kullanıyordum 2 sene önce, alınır bence.
-
DrKeworks bunu yazdı
masrafları ile birlikte 600'ü bulabilir gibi. Eğer kozmetk olarak sırıtmıyorsa, sorunsuz haliyle 800'e rahat okutursun hocam.
Hocam sadece klavyesinin bazı tuşlarında sorun var. Klavyenin fiyatına baktım 20-30 TL gibi bir şey fiyatı. Kozmetik olarak pek sıkıntısı yok gibi ama yarın buraya atarım görselini. O zaman ben alayım en iyisi bunu.
rajooonn bunu yazdıBen kullanıyordum 2 sene önce, alınır bence.
Bende de Z580 var ilk başta menteşe yuvalarından dolayı tırstım ama cihazın o aksamı sıkıntısız. Z580 kullanan biri olarak gayet memnunum. Tabii işlemcisi nasıldır bilemiyorum.
-
Hocalarım bilgisayar bu. Sadece klavyeyi değiştireceğim. 425 TL'ye mal oldu ama satabilirsem iyi.