Leon Film Sunumu İlginç Fikirler Bekleniyor
-
arkadaşlar ingilizce speaking vizesi olarak leon filminin sunumunu yapmam gerekiyor konuşma kısmı hazır ancak en az 20 dakika olması gerekiyor. Ne yapmalıyım sunumu uzatmak için video ile yapayım diye uğraştım ancak youtube videoları codec hataları yüzünden kullanamıyorum lütfen fikirlerinizi esirgemeyin
-
ayrıntıları pm at, video çekeyim kendi sesimle 30dklık sunum yapayım sana göndereyim. ister misin?
-
tahtada kendim konuşmalıyım çok iyi olurdu teklifin için teşekkürler ama fikirlerini alsam çok daha iyi olur tekrar teşekkürler
-
up
-
http://img186.imageshack.us/img186/33/leongl7.jpg gibi bir resim al, çıktısını a4 boyutunda al tahtaya koy. Yönetmeninden başla sıkabilirsin kafanda böyle bir filmi neden çekmek istemiş vs .karakterlerden başla kim kimdir amaçları nelerdir leon sakin biridir süt almaya gider, mathilda gizli gizli sigara içerken mahalle sakinleri tarafından sürekli görüşür falan falan filan pek ayrıntı vermeden dışarıdan izlenim gibi.Daha sonra da filmin konusunu anlatmaya başla içerik nasıl olacak bilmiyorun ona göre fazla ayrıntıya inenem.
-
Ekşisözlük-sinemalar.com yorumlarından bir demeç sun. Neden önemli-neden bu kdar yüksek puan almış falan bunları ekleyebilirsin. 4-5 dakikalık filmiçi video koyabilirsin. Öyle yani.
-
arkaya sting-shape of my heart'ı koy. bi kaç farklı versiyonunu peşpeşe çal ki sıkılmasın insanlar.
sting feat craig david - rise and fall
sugababes - shape
bi kaç tanede sen bul.