folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Leon Film Sunumu İlginç Fikirler Bekleniyor

Leon Film Sunumu İlginç Fikirler Bekleniyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pixel
    pixel's avatar
    Erkek

arkadaşlar ingilizce speaking vizesi olarak leon filminin sunumunu yapmam gerekiyor konuşma kısmı hazır ancak en az 20 dakika olması gerekiyor. Ne yapmalıyım sunumu uzatmak için video ile yapayım diye uğraştım ancak youtube videoları codec hataları yüzünden kullanamıyorum lütfen fikirlerinizi esirgemeyin

revolution-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

ayrıntıları pm at, video çekeyim kendi sesimle 30dklık sunum yapayım sana göndereyim. ister misin?

. . .. . ... .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pixel
    pixel's avatar
    Erkek

tahtada kendim konuşmalıyım çok iyi olurdu teklifin için teşekkürler ama fikirlerini alsam çok daha iyi olur tekrar teşekkürler

revolution-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pixel
    pixel's avatar
    Erkek

up

revolution-
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

http://img186.imageshack.us/img186/33/leongl7.jpg gibi bir resim al, çıktısını a4 boyutunda al tahtaya koy. Yönetmeninden başla sıkabilirsin kafanda böyle bir filmi neden çekmek istemiş vs .karakterlerden başla kim kimdir amaçları nelerdir leon sakin biridir  süt almaya gider, mathilda gizli gizli sigara içerken mahalle sakinleri tarafından sürekli görüşür falan falan filan pek ayrıntı vermeden dışarıdan izlenim gibi.Daha sonra da filmin konusunu anlatmaya başla içerik nasıl olacak bilmiyorun ona göre fazla ayrıntıya inenem.

http://yigitdemirag.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ashitaka
    Ashitaka's avatar
    Erkek
    Ekşisözlük-sinemalar.com yorumlarından bir demeç sun. Neden önemli-neden bu kdar yüksek puan almış falan bunları ekleyebilirsin. 4-5 dakikalık filmiçi video koyabilirsin. Öyle yani.

Süngerler asla kötü bir gün geçirmez.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    arkaya sting-shape of my heart'ı koy. bi kaç farklı versiyonunu peşpeşe çal ki sıkılmasın insanlar.
    sting feat craig david - rise and fall
    sugababes - shape
    bi kaç tanede sen bul.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 1758 Toplam Mesaj: 7