Leonardo Projesi ( Meslek Liseleri İçin )
-
sn muritler bu gun bölüm hocalarından böyle bir proje olduğunu öğrendik ve bu proje kapsamında endüstri meslek lisesi öğrencilerinden ingilizcesi iyi olması şartıyla avrupa birliğine üye olan ülkelerdeki fabrika vs. yerlerde staj yapma imknı varmış... bu işi takip eden hocanın da dediği gibi günlük 32 euro kalmaya yer vericeklermiş ama tam belli değil bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar varmı acaba...veya bu tecrubeyi yaşamış arkadaşlar?....
-
gecen sene bizim hocalar gitti seneyede imkanları zorlar isek belki 5 ögrenci götürürüz dediler..yani bu öyle kolay bir iş deil..ben sadece umutlanmanı istemiyorum..heyet seklinde giderler ve tahmini olarak en uzun bir ay kalıyorlar..ve ayrıca elinde projen olması lazım...hello cello gel babo yok...
-
Ben ve grubumuz geçen sene nisan ayında gidip 1 ay polonyada kalmıştık.Proje ulusal ajans diye bir yere gönderiliyor belli tarihleri var bilmiyorum tam kabul edilmesi için didik didik araştırılıyor tabii sizin projeyi kabul edecek birileri olması lazım
Kabul edilince gidilecek ülkeye göre ab tarafından finansman sağlanıyor kalacak parası yemek parası uçak bileti parası gibi
sonra pasaport çıkartılıyor (gri pasaport) uçak biletleri alınıyor vs..
Proje amacınız sağlam ve daha önce sunulmamış bir şey olması lazım.
polonya için bize 944€uro verilmişti.
Gerçi projeler pek amacında gitmiyor he yine birşeyler yapılıyorda genelde turistik gezi gibi oluyor :D
Her nekadar elektronik öğrencisi çoğunlukta olsada giden grubumuzda photoshop dersleri gördük güzeldi.
Proje amacımız = diğer ülke öğrencileri ile bizim ülke öğrencileri atöylerde çalışma yapması
-
okul 1. ler tarzındaki öğrenciler gidiyor. o eroda başkent kararıyladır. var evet ama ineklik gerek.
-
abii bende anadolu tekbik lisesine gidiorumdaa bizim okuldada var aynısı bizde hiçç dewmsızlık yapmayanlara öncülük görüolar..