folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Leptopta Microfon Ve Hoparlör Nasil Ayiririm? Tablette Hdmi Cikisi Yok Görüntüyü Tv Ye Nasil Veririm?

Leptopta Microfon Ve Hoparlör Nasil Ayiririm? Tablette Hdmi Cikisi Yok Görüntüyü Tv Ye Nasil Veririm?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

5i deel pc var. tek cikiş var cep tel gibi .microfon taktigimda pc deki ses gidiyor. ayri microfon takmak istiyorum.3.5 inc jak la nasil ayirim. mic. icin. jaki taktigimda  ses gitmesin. yapacak arkadas varmi bu jakı.birini iptal edebilirmiyiz. ayrica tallete hdmi cikisi yok  görüntüyü tv ye nasil veririm? ezcast falan varda kablo ile verilirmi*?

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

benim de benzer durum başıma geldi , kullandıgım gamer kulaklık 2 jac li mic ve ses için fakat laptop ( z500) telefon gibi tek jac a sahip. İkisini bölmek için bir kablo var sesi mikrofon ve hoparlör olarak 2 ye ayırıyor

ben bir süre kullandım sonra ses kalitesi biraz azaldıgı ve hoşuma gitmediği için mic i kullanmamaya karar verdim.

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1IJ8bOXXXXXaQXXXXq6xXFXXXw/3-5mm-Jack-Audio-font-b-Cable-b-font-font-b-Mic-b-font--font.jpg

3-5mm-Jack-Audio-font-b-Cable-b-font-font-b-Mic-b-font--font.jpg (1000×1000)

https://www.aliexpress.com/price/mic-headphone-cable_price.html

maliyeti 0.5 dolar ile 1.5 dolar arası değişiyor kalitesine göre.

En iyisi harici ses kartı takıp ordan ses almak mis gibi berrak berrak

PanxeR tarafından 26/Şub/17 13:48 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

USB ile çalışan mikrofonlar mevcut, tercih edebilirsiniz eğer mikrofon önemliyse.

Twitter: @CanKirca
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

yesil ve kirmizi girisli aparattan bende var. mikrofonu ayri bagliyorum kulakligi ayri. kamera cekimi icin kaliteli mikrofon takmam gerekiyor o sebeple bu aparata ihtiyac duyuyorum. burada adana da 10 liraya almistim onu. ise yarıyor 

4 pinli olsun gerisi onemli degil. kulaklik girisi bos oldugu surece sesi kesmez bu aparat

myblackworldweb tarafından 26/Şub/17 15:27 tarihinde düzenlenmiştir

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

yesil ve kirmizi girisli aparattan bende var. mikrofonu ayri bagliyorum kulakligi ayri. kamera cekimi icin kaliteli mikrofon takmam gerekiyor o sebeple bu aparata ihtiyac duyuyorum. burada adana da 10 liraya almistim onu. ise yarıyor 

4 pinli olsun gerisi onemli degil. kulaklik girisi bos oldugu surece sesi kesmez bu aparat

nasil bir şey bu nerden aliriz.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    sansar55 bunu yazdı
    myblackworldweb bunu yazdı

nasil bir şey bu nerden aliriz.

ben adana da elektronikcilerde bulabiliyorum 10 tl ye. internette de vardir.mutlaka ama bir de kargo parasi binecektir uzerine.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 1154 Toplam Mesaj: 6
microfon