Letitbit Link Hızlandırma
-
internette bazı forum siteleri istenilen letitbit ve vip-file linklerini hızlandırıyorlar yani premium hızda inmesini sağlayan başka bir link veriyorlar.letitbit hızlı linki nasıl veriyorlar ?
-
küçük bir yazılımı vardı ben kullanmıştım bir ara ama bayağı oldu,hala çalışıyormu o yöntem yahu ?
-
Arkadaşın bahsettiği programın ismi "SpirITix Key Checker"dır.Rus yapımı bir programdır.Şuan en son çıkan versiyonu 3.2 Stable'dır ve beta bir sürümdür.Önceki sürümlerinde ingilizce seçeneğide vardı ancak bunda henüz beta olduğu için sadece rusça mevcut.Bu yüzdende programı kullanmak epey bir zor şuanda.Önceki versiyonlarında herkez bu programı edinip kullanıyordu ama şuanki son versiyonunda üyelik falanda istediği için çoğu kişi şuanda kullanamıyor.Ama yakın bir zamanda tam sürümü çıkar ve ona ingilizce dil seçeneğinide eklerler diye düşünüyorum.Önceki sürümlerdede beta versiyonlar sadece rusçaydı."spiritix.eu" da bu programa ait web sitesi,indirmek istersen kendi sitesinden indirebilirsin...
Çalışma mantığını merak edenlerde olabilir,onuda anlatayım ;) ; Genellikle rus sitelerinde (sadece rus değil tabiki ama bu işi layıkıyla yapan her 2 siteden biri mutlaka rustur) letitbit,vipfile,shareflare,depositfiles,turbobit vb sitelere ait keyler dağıtılır. Bu keyler çoğu sitede rakamlardan oluşur ve 8 hane falan olur.Yukarıda saydığım dosya barındırıcıların hepsinden ücret ödenerek alınabilir bu keyler.Keyleri dağıtan siteler ücret ödeyerekmi alıyor yoksa illegal yollarlamı (ki çok büyük ihtimal illegaldir :) bu kodlara sahip oluyorlar bilmiyorum ama sonuç olarak normalde ücretli olan bir içeriği ücretsiz bir şekilde etrafa dağıtıyorlar.Yukarda bahsettiğim programda dağıtılan bu kodları kullanarak elinizdeki linkleri premium hale getirebiliyorsunuz...
Örneğin letitbit.net sitesinden 1tblık bir kota aldınız diyelim bunun karşılığında bir kod verilir size.Herhangi bir letitbit linkini indirmek istediğinizde premiumla indirme bölümüne girersiniz,bir kutucuk vardır kod girebileceğiniz,o boşluğa kodu girersiniz ve o dosyayı premium hızında çekersiniz.İndirdiğiniz miktarda size ait olan bu 1tblık kotadan düşer.Bu yukarıda saydığım sitelerin tamamında bu şekildedir.Piyasada bu kodlara "Gold Key" yani "Altın Anahtar" diyorlar.İşte bu kodları nette paylaşan yabancı siteler var.Piyasada çok fazla site var bu kodları paylaşan ama gerçek kaynağı neresidir bilmiyorum,aynı kodlar sürekli farklı sitelerde dolaşıyor...
Özetle bu programa netten edindiğiniz bu keylerden işinize yarayanı giriyorsunuz.Örneğin letitbit'e ait bir key buldunuz diyelim.Programa giriyorsunuz.Zaten program o key çalışıyorsa yeşil olarak kalan kotasını gösteriyor.Örneğin 250gb diyor.Elinizdeki indirmek istediğiniz yada premium link haline getirmek istediğiniz bir linki programa giriyorsunuz.Program,girmiş olduğunuz keyi kullanarak verdiğiniz linki premium hale getiriyor.İster indirin,ister paylaşın.Olay tam olarak budur... ;)
-
GUARDIAN bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşın bahsettiği programın ismi "SpirITix Key Checker"dır.Rus yapımı bir programdır.Şuan en son çıkan versiyonu 3.2 Stable'dır ve beta bir sürümdür.Önceki sürümlerinde ingilizce seçeneğide vardı ancak bunda henüz beta olduğu için sadece rusça mevcut.Bu yüzdende programı kullanmak epey bir zor şuanda.Önceki versiyonlarında herkez bu programı edinip kullanıyordu ama şuanki son versiyonunda üyelik falanda istediği için çoğu kişi şuanda kullanamıyor.Ama yakın bir zamanda tam sürümü çıkar ve ona ingilizce dil seçeneğinide eklerler diye düşünüyorum.Önceki sürümlerdede beta versiyonlar sadece rusçaydı."spiritix.eu" da bu programa ait web sitesi,indirmek istersen kendi sitesinden indirebilirsin...
Çalışma mantığını merak edenlerde olabilir,onuda anlatayım ;) ; Genellikle rus sitelerinde (sadece rus değil tabiki ama bu işi layıkıyla yapan her 2 siteden biri mutlaka rustur) letitbit,vipfile,shareflare,depositfiles,turbobit vb sitelere ait keyler dağıtılır. Bu keyler çoğu sitede rakamlardan oluşur ve 8 hane falan olur.Yukarıda saydığım dosya barındırıcıların hepsinden ücret ödenerek alınabilir bu keyler.Keyleri dağıtan siteler ücret ödeyerekmi alıyor yoksa illegal yollarlamı (ki çok büyük ihtimal illegaldir :) bu kodlara sahip oluyorlar bilmiyorum ama sonuç olarak normalde ücretli olan bir içeriği ücretsiz bir şekilde etrafa dağıtıyorlar.Yukarda bahsettiğim programda dağıtılan bu kodları kullanarak elinizdeki linkleri premium hale getirebiliyorsunuz...
Örneğin letitbit.net sitesinden 1tblık bir kota aldınız diyelim bunun karşılığında bir kod verilir size.Herhangi bir letitbit linkini indirmek istediğinizde premiumla indirme bölümüne girersiniz,bir kutucuk vardır kod girebileceğiniz,o boşluğa kodu girersiniz ve o dosyayı premium hızında çekersiniz.İndirdiğiniz miktarda size ait olan bu 1tblık kotadan düşer.Bu yukarıda saydığım sitelerin tamamında bu şekildedir.Piyasada bu kodlara "Gold Key" yani "Altın Anahtar" diyorlar.İşte bu kodları nette paylaşan yabancı siteler var.Piyasada çok fazla site var bu kodları paylaşan ama gerçek kaynağı neresidir bilmiyorum,aynı kodlar sürekli farklı sitelerde dolaşıyor...
Özetle bu programa netten edindiğiniz bu keylerden işinize yarayanı giriyorsunuz.Örneğin letitbit'e ait bir key buldunuz diyelim.Programa giriyorsunuz.Zaten program o key çalışıyorsa yeşil olarak kalan kotasını gösteriyor.Örneğin 250gb diyor.Elinizdeki indirmek istediğiniz yada premium link haline getirmek istediğiniz bir linki programa giriyorsunuz.Program,girmiş olduğunuz keyi kullanarak verdiğiniz linki premium hale getiriyor.İster indirin,ister paylaşın.Olay tam olarak budur... ;)
-----------------------------Ama bu noktada programın versiyonu gibi durumlar önemli mi ki? Sadece arayüz desteğini sağlaması gerekir bu tür bahsettiğin bir programın. Diğer türlü premium desteği için sana ilgili dosya barındırıcıdaki premium sistemine ait cookies ya da kullanıcı adı ve parola vermesi gerekir ki o zamanda sistem ayakta kalamaz. Çünkü programa verildiği zaman cookiesler ya da parolalar, sistemden gelen veriler rahatlıkla kullanıcılar tarafından okunup çatır çatır hesaplar başka kullanıcılar tarafından dakikalar içerisinde rahatlıkla sömürülür. Rapidleech benzeri bir sistem olması gerekir senin yukarıda bahsettiğin. Sadece arayüzü web olarak değilde kullanıcı programı ile sağlanıyordur.
-
Programın yeni versiyonu çıktığında eski versiyonu kullanamıyorsun.Program aracılığıyla kendi sitesine üye girişi yapıyorsun zaten,sitede hesabın olmadan programı açamıyorsun.Eski versiyonu açtığındada direk yeni sürümün olduğunu ve onu indirmen gerektiğini söylüyor.Bahsettiğin cookies olayınada gerek yok.Çünkü öyle bir sistem değil bu.Sana verdiği premium linkin belli bir süresi var (önceden 24 saatti şuan ne kadar bilmiyorum) Siteye herhangi bir kullanıcı girişi yapmıyorsun bu yüzden cookie ile falan işin olmuyor.Sana verdiği premium linkte kullandığın "key"in bilgisi şifreli bir şekilde mevcut.Kullanılan key zaten öyle uzun süreli birşey değil.Daha önceki mesajımda belirttiğim gibi kotalı bir şifre sadece.Atıyorum 500gb kotası varsa onu kullandığında o key'in işi bitmiş oluyor.Bu key bu programı yazanların verdiği bir key değil,dosya barındırıcının ücretli olarak sağladığı bir özellik sadece.Ki her dosya barındırıcıda bu sistem yok letitbit,vipfile,shareflare tarzı siteler hep aynı sistemi kullanıyor.Herkez premium hesap istemeyebiliyor.Atıyorum adamın 500gb veri indirmesi gerekiyor sadece.Gidiyor cüzi bir fiyata "Gold Key" alıyor 500gblık.Sana satın aldığın kota kadar veri indirebileceğin bir anahtar veriyorlar.O anahtar ile ilgili barındırıcıdaki herhangi bir dosyayı indirebiliyorsun,tabi 500GB'a kadar.500gbı doldurduğunda o keyle dosya indiremiyorsun.Yani bu keyi sen bu program yardımıyla kullanmak zorunda değilsin,zaten elindeki linki tarayıcında açtığında alt kısımda bir kutucuk oluyor key girmen için.Oraya çalışan bir keyi girip o şekildede indirebilirsin.Bu programın artısı çalışan herhangi bir keyi giriyorsun programa elindeki atıyorum 20 tane linki ekliyorsun premium hale getiriyor.Sonra at DL yöneticine indirsin.Öbür türlü her linke tek tek key girmen gerekir hepsini premium olarak indirebilmen için.Ve bulduğun keyin ömrüde çok uzun olmuyor çalışan bir key eğer piyasada çok fazla key yoksa 15-20dk içinde kotası tükeniyor.Herkez bu programı kullanarak hemen indirecek olduğu linkleri premiuma çeviriyor.Senin çevirdiğin linkler indirmeye başlasanda başlamasanda çevirdiğin anda o keyin kotasından düşüyor.Doğal olarak herkez biranda linkleri çevirince kotası bitiyor ve key ölmüş oluyor... Rapidleech'te ilgili barındırıcıya rapidleech serverından premium hesap ile bağlanıp dosyayı rapidleechin kurulu olduğu servera çekiyorsun.Yani ekstra bir server söz konusu.Bu programda ise herhangi bir dosya transferi,aktarma vs yok.Sen yine dosyayı kendi bulunduğu serverdan çekiyorsun sadece bir yol veriyorlar sana o kadar...