folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Lev Nikolayeviç Tolstoy Hz. Muhammed - Yasaklanan Kitap

Lev Nikolayeviç Tolstoy Hz. Muhammed - Yasaklanan Kitap

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Edebiyat konusunda ( okuma,yazma,edebi bilgi ve akımlar,edebiyat tarihi v.s) kendisine güvenmeyen arkadaşların okumaya çalışması tavsiye edilmez.
    Din bunalımında İslamı ruhuyla hissetmek isteyenler Tolstoy'dan daha zeki olduklarını düşünüyorlarsa onlar da okumasın.Bölüm sonunda Dahi Edebiyatçıya hakaret edip bölümü kapatmanız ruhsal açıdan sizi tatmin etmeyecektir.

Bu Kitap(Bir bölümü) ilhanarsel.com'dan alıntı yapılarak sunulmus olup Ortodoks hristiyanların yıllarca saklı tutması gibi türkiyedeki bazı sitelerinde engellemerini aşıp heryerde okunacaktır.

Bu gece kandil gecesi olmak dolayısıyla dahi Rus Yazar Lev Nikolayeviç Tolstoy (Leo Tolstoy) yaşama amacını sorgularken girdiği bunalım sonucu dünya dinlerini araştırıp İslamı'ın sorularına cevap vermesi üzerine intihardan vazgeçmesini konu almaktadır. Bu sebep dolayısıyla mantıksız bulduğu Ortodoks Hristiyanlar'ın dinlerini de incelemiş ve GELENEKSEL DİN i olan hristiyanlığın nasıl anlamsız olduğunu,yaşama amacına yönelik sorulara yanıtsız kaldığını gözler önüne sererek dindaşlarının öfkesini kazanmış ve bu kitabın yıllarca yayınlanmasına engel olan hristiyanlara karşı bir şey yapamamıştır.Kitabın tamamını bulamadım ama bu bile sizi Tolstoy'u anlamak babında tatmin edecektir.
    Keyifli ve dikkatli okumalar.

Lev Nikolayeviç Tolstoy Hz. Muhammed ( Kitap ismi bu olmalı)

Cem Karaca  "Beni sosyalizme götüren sebepler nelerse, İslam'a götüren sebepler de onlardır."

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek
    süpersin hacı eyv.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    eyv paşam.. gözlerimin agrısına ragmen bir solukta okudum =) kitabı buldugum yerde alıcam

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 1002 Toplam Mesaj: 3