Levitasyon Meselesi???
-
Arkadaslar bugun bir sitede herifcioglunun biri paso ucuyordu, ugrassak bizde ucarmiyizki ?
http://www.thatvideosite.com/view/70.html ahanda link bakin gorun:S
-
verdiğin adrese girdim, dosyanın yüklenmesini beklerken aşağıda hiç beklemediğim bişeyle karşılaştım. bende bıraktım dosyanın yüklenmesini, levitasyona geçtim.
-
abi ne yapıor bu ya..
uçuyor lan bu adam harbi harbi..
BartheZ üst Tarafta çıkıyor video.. dosya yüklenmiyor.. yukarı online olarak izliosun.. senin orda boşluk warya orda çıkcak :D pencerede
-
walla bilmiom çıkmıyo orda bişey. bu sıralar böyle bi problem yaşıorum ya. <embed object=*> dahil bikaç fonksiyonu yitirdi explorerım. velhasıl görmüyom ben uçan bişey.
-
MAKARA inanmayın
-
lan bende tam inandıydım yalnız kafama bişi takıldı bu adamın arkası neden koyu renkli seçilmiş???:D
-
levitasyon diğer adıyla telekinezi. palavra gibi görülür ancak gerçektir. tam olarak nasıl yapıldığı açıklanamazken şahsi fikrimce bir yetenektir. şimdiye dek şahit olduğum tek şekli, bakarak su bardağını patlatan bir adamdı. ha bide kadir inanır.
bunu yapanları izlediğinizde genelde gözlerinden bir enerji çıkardığı düşüncesine kapılırsınız ki alakası yoktur. onlar da bu enerjinin gözlerinden çıktığını sanırlar :) ancak bu enerji aslında hiçbir yerden çıkmamaktadır ki sonuç itibariyle bu bir enerji değildir. bilime kalırsa olay süperiletkenlerin manyeto edilmiş hallerinde gösterdikleri kararsız durumdur. buu açıklayansa göz ağrımız "meissner etkisi" hipotezidir. ancak dağda bayırda uçan, mutfakta bardak patlatan adam süperiletkeni nerden bulur, bu etkiyi nerden yaratır bilemem. ancak bunu quantum mantığına göre düşünürseniz, düşük enerji seviyelerindeki elektronları manyetik bir kuvvetle saptırdığınızda, beklenilenin çok üzerinde enerji elde edebilirsiniz. hemen termodinamiğin 2. kanununa ters diye zıplamayın, biz de biliriz yoktan var edilemeyeceğini. ancak bu zaten var olan bir enerjidir. orbital düzeyinden sapan tek bir elektron hemen geri alınmalıdır, yoksa atom benliğini değiştirir. işte ne oluyosa bu sırada oluyo ama bu sırada olan vukuatı nasıl kontrol ediyor insanoğlu, orasına aklım ermiyo. ama bi gün ben de yamultacam çatal kaşık. o zaman detaylarıyla anlatırım.
bu işi palavra noktasına getirenler medyumlar ve süper terimleri. (astral seyahat hehe)
