Levitasyon Meselesi???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    takla_atan_imam
    takla_atan_imam's avatar
    Erkek

Arkadaslar bugun bir sitede herifcioglunun biri paso ucuyordu, ugrassak bizde ucarmiyizki ?

http://www.thatvideosite.com/view/70.html ahanda link bakin gorun:S

Girmeden tefrika bir millete, dusman giremez.Toplu vurdukca yurekler, onu top sindiremez.Enbiya yurdu bu toprak suheda burcu bu yer, Bir yikik turbesinin ustune Mevlana titrer.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

verdiğin adrese girdim, dosyanın yüklenmesini beklerken aşağıda hiç beklemediğim bişeyle karşılaştım. bende bıraktım dosyanın yüklenmesini, levitasyona geçtim.

http://barthez.somee.com/imgs/levitasyon.jpg

on error go to hell
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

abi ne yapıor bu ya..

uçuyor lan bu adam harbi harbi..

BartheZ üst Tarafta çıkıyor video.. dosya yüklenmiyor.. yukarı online olarak izliosun..  senin orda boşluk warya orda çıkcak :D pencerede

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Erkek
    walla bilmiom çıkmıyo orda bişey. bu sıralar böyle bi problem yaşıorum ya. <embed object=*> dahil bikaç fonksiyonu yitirdi explorerım. velhasıl görmüyom ben uçan bişey.

on error go to hell
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    MAKARA inanmayın

İmzalamazsam ne olcak?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    lan bende tam inandıydım yalnız kafama bişi takıldı bu adamın arkası neden koyu renkli seçilmiş???:D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Erkek

levitasyon diğer adıyla telekinezi. palavra gibi görülür ancak gerçektir. tam olarak nasıl yapıldığı açıklanamazken şahsi fikrimce bir yetenektir. şimdiye dek şahit olduğum tek şekli, bakarak su bardağını patlatan bir adamdı. ha bide kadir inanır.

bunu yapanları izlediğinizde genelde gözlerinden bir enerji çıkardığı düşüncesine kapılırsınız ki alakası yoktur. onlar da bu enerjinin gözlerinden çıktığını sanırlar :) ancak bu enerji aslında hiçbir yerden çıkmamaktadır ki sonuç itibariyle bu bir enerji değildir. bilime kalırsa olay süperiletkenlerin manyeto edilmiş hallerinde gösterdikleri kararsız durumdur. buu açıklayansa göz ağrımız "meissner etkisi" hipotezidir. ancak dağda bayırda uçan, mutfakta bardak patlatan adam süperiletkeni nerden bulur, bu etkiyi nerden yaratır bilemem. ancak bunu quantum mantığına göre düşünürseniz, düşük enerji seviyelerindeki elektronları manyetik bir kuvvetle saptırdığınızda, beklenilenin çok üzerinde enerji elde edebilirsiniz. hemen termodinamiğin 2. kanununa ters diye zıplamayın, biz de biliriz yoktan var edilemeyeceğini. ancak bu zaten var olan bir enerjidir. orbital düzeyinden sapan tek bir elektron hemen geri alınmalıdır, yoksa atom benliğini değiştirir. işte ne oluyosa bu sırada oluyo ama bu sırada olan vukuatı nasıl kontrol ediyor insanoğlu, orasına aklım ermiyo. ama bi gün ben de yamultacam çatal kaşık. o zaman detaylarıyla anlatırım.

bu işi palavra noktasına getirenler medyumlar ve süper terimleri. (astral seyahat hehe)

on error go to hell
Toplam Hit: 1564 Toplam Mesaj: 7