folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Lexmark 34 Driver Arıyorum

Lexmark 34 Driver Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoRzA
    FoRzA's avatar
    Erkek

Lexmark 34 markalı yazıcının windows 7 uyumlu sürücüsünü bulamadım müridler yardımınıza ihtiyacım var sürücüsünü olmadan çalıştırmanın yada başka bi şekilde çalıştırmanın yolu var mı yoksa windows xpyi kullandıracak bu alet bize s.ke s.ke

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Model numarasında birşeyler daha yazar. sadece 34 değil. onu da yaz, bulalım.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By__KoRSaN
    By__KoRSaN's avatar
    Erkek

Yazıcının Tam Modelini veya Aygıt Kimliğini vermelisin Bakabilmemiz İçin.
    Alternatif Olarak Windows Update Sayesinde Özellikle Yazıcı Driverlarında Sıkıntı Çekmeden Sürücülerini Bulup Yükleyebilirsin.

Windows Update'te yeni sürücüleri denetleyin

1. Windows Update'i açmak için Başlat düğmesini Başlat%20düğmesinin%20resmi tıklatın. Arama kutusuna Update yazın ve sonuç listesinde Windows Update'i tıklatın.

2. Sol bölmeden Güncelleştirmeleri denetle'yi tıklatarak Windows'un bilgisayarınız için en son güncelleştirmeleri aramasını bekleyin.

3. İsteğe bağlı güncelleştirmelerin kullanılabilir olduğunu söyleyen bağlantıyı tıklatın. (Bu bağlantıyı görmüyorsanız, Windows Update bilgisayarınız için güncelleştirme bulamamış demektir.)

4. Yüklemek istediğiniz sürücüyü seçin, Tamam'ı tıklatın ve sonra Güncelleştirmeleri yükle'yi tıklatın. Yönetici%20izni%20gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

SelametLe~

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoRzA
    FoRzA's avatar
    Erkek

Z34 Color Jetprinter

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoRzA
    FoRzA's avatar
    Erkek

ayıt yöneticisinde LexmarkLexmark Z25/Z35 olarak geçiyor adı ve güncelleştirmede sürücüyü bulamıyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://support.lexmark.com/index?page=product&linkSelected=node0&locale=EN&userlocale=EN#1

Z34 diye arattıktan sonra aşağıda direk win xp için driveri çıkıyor onun yanında "change OS" butonuna basarak işletim türünü seç..

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoRzA
    FoRzA's avatar
    Erkek

MrSari bunu yazdı:
    -----------------------------

http://support.lexmark.com/index?page=product&linkSelected=node0&locale=EN&userlocale=EN#1

Z34 diye arattıktan sonra aşağıda direk win xp için driveri çıkıyor onun yanında "change OS" butonuna basarak işletim türünü seç..

-----------------------------

windows 7 yok

Toplam Hit: 1119 Toplam Mesaj: 7