Lexmark Z-32
-
Beyler buna kartuş bulamıyorum elimde mevcut kartuşunda ağzı donmuş açılmıyo şimdi sorum bu modelle uyumlu başka kartuşlar varmı? z-31 z-33 kartuşları gibi yada bulamazsan diyosanız ben bu yazıcıyı camdan aşağı atacam yani cidden atacam
-
hoca online alışveriş sitelerine bak kartuşu var o ürünün nerde yaşıon bulamıon o kartuşu yaşadığın yeri yaz kartuş bulabileceğin firma ismi yazim sana
-
Hacı istanbuldayım 4-5 büyük firmaya baktım yok vatanmış goldmuş var olanıda 29 euro+kdv fiyat çekti yan sanayi aradım bulamadım ucuz kartuş arıyorum anlayacağın
-
kardeş..gold pc den tanıdık var son fiyat ne verir fiyat alim istersin
-
elindeki kartuşu çaydanlık buharına tut.. çözülür...
ama yakma kartuşu
-
bu arada hanig kartuş uyar hangisi uymaz en iyisi kendi sitesinden kartuş modellerine bakman...
-
rene hacı ben denedim her türlü şeyi ilk aldığım zaman bi kaç ay kullanmadım donmuş sora 3 sene gibi bi zaman geçti kartuşu doldurttum ama adamlar 2 gün ilaçta bekletmelerine rağmen açılmamış computerwolf son fiyat bi bakabiliyosan çok iyi olur bari orjinal bi kartuş daha olsunda elimde onu doldurturum artık
-
robotix bunu yazdı:
rene hacı ben denedim her türlü şeyi ilk aldığım zaman bi kaç ay kullanmadım donmuş sora 3 sene gibi bi zaman geçti kartuşu doldurttum ama adamlar 2 gün ilaçta bekletmelerine rağmen açılmamış computerwolf son fiyat bi bakabiliyosan çok iyi olur bari orjinal bi kartuş daha olsunda elimde onu doldurturum artık
Okadar süre kaldıysa o kartuşun kurtulma ihtimali yok :) Zaten inject yazıcıların en büyük kötülüğü.. Kartuşunun fiyatı heen hemen kendi fiyatı kadar... :(
-
mesaj gönderdim kardeş...akşama pm atarım sana....fiyatla ilgili
Toplam Hit: 1494 Toplam Mesaj: 9