Lexmark Z-32

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    Beyler buna kartuş bulamıyorum elimde mevcut kartuşunda ağzı donmuş açılmıyo şimdi sorum bu modelle uyumlu başka kartuşlar varmı? z-31 z-33 kartuşları gibi yada bulamazsan diyosanız ben bu yazıcıyı camdan aşağı atacam yani cidden atacam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hoca online alışveriş sitelerine bak kartuşu var o ürünün nerde yaşıon bulamıon o kartuşu yaşadığın yeri yaz kartuş bulabileceğin firma ismi yazim sana

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    Hacı istanbuldayım 4-5 büyük firmaya baktım yok vatanmış goldmuş var olanıda 29 euro+kdv fiyat çekti yan sanayi aradım bulamadım ucuz kartuş arıyorum anlayacağın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kardeş..gold pc den tanıdık var son fiyat ne verir fiyat alim istersin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

elindeki kartuşu çaydanlık buharına tut.. çözülür...

ama yakma kartuşu

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    bu arada hanig kartuş uyar hangisi uymaz en iyisi kendi sitesinden kartuş modellerine bakman...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    rene hacı ben denedim her türlü şeyi ilk aldığım zaman bi kaç ay kullanmadım donmuş sora 3 sene gibi bi zaman geçti kartuşu doldurttum ama adamlar 2 gün ilaçta bekletmelerine rağmen açılmamış computerwolf son fiyat bi bakabiliyosan çok iyi olur bari orjinal bi kartuş daha olsunda elimde onu doldurturum artık
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

robotix bunu yazdı:

rene hacı ben denedim her türlü şeyi ilk aldığım zaman bi kaç ay kullanmadım donmuş sora 3 sene gibi bi zaman geçti kartuşu doldurttum ama adamlar 2 gün ilaçta bekletmelerine rağmen açılmamış computerwolf son fiyat bi bakabiliyosan çok iyi olur bari orjinal bi kartuş daha olsunda elimde onu doldurturum artık

Okadar süre kaldıysa o kartuşun kurtulma ihtimali yok :) Zaten inject yazıcıların en büyük kötülüğü.. Kartuşunun fiyatı heen hemen kendi fiyatı kadar... :(

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    mesaj gönderdim kardeş...akşama pm atarım sana....fiyatla ilgili

Toplam Hit: 1494 Toplam Mesaj: 9