folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Leyladan Sonra - Sosyal Sorumluluk

Leyladan Sonra - Sosyal Sorumluluk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu gün denk geldim sitelerine. ağır hastalıkla mücadele eden küçük çocukların minicik istekleri ve bu istekleri karşılamaya çalışan gönüllülerle ilgili. Siteye mutlaka iki dakka zaman ayırıp bakın.

http://leyladansonra.wordpress.com

sitedenin amacıyla ilgili yazdıkları biz kimiz sayfasını aynen yapıştırıyorum sayfaya.

LEYLA KİMDİR? BİZ KİMİZ?

Merhaba dünya!

Bu yazı çok düşünülmeden yazılacak, çok süslenmeden ve birkaç kontrolden geçmeden. Çünkü bugün Leyla aramızdan ayrılalı 6 ay olmuş ve biz Leyla ile tanışalı 1 yıldan fazla..

Biz kimiz? Şimdilik 3 kişiden oluşan tıbbiyeli bir ekibiz. Okulumuzun onkoloji servisini ziyaretlerimiz sırasında lösemili çocukların en büyük isteklerinin bile bizimkilere kıyasla ne denli küçük olduğunu gördük ve ’1 çocuk 1 istek’ temalı bir proje başlatmak istedik. Yani Latince deyimiyle mottomuz da olan ‘Unus puer Unum desiderum’ Amacımız asla bağış toplamak değil. Yalnızca bir çocuğa sorulduğunda ağzından ilk çıkan, son zamanlarda en çok düşlediği şeyin gerçekleşebilmesi için aracı olmak. Biz onları ziyaret ettikçe yenileniyoruz, öğreniyoruz, vermekten çok alıyoruz esasen. İstedik ki borcumuzu ödeyelim küçük arkadaşlarımıza. Bir fotoğrafla birlikte ufak da bir tıbbi hikaye ve o miniğin tek dileğini paylaşacağız sizinle. Mutluluğunu bizzat görmek isterseniz İstanbul Üniversitesi İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesi’nde kendisini bulabileceğiniz yeri tarif edeceğiz size, böyle bir imkan yoksa da bize kargolamak isterseniz biz ulaştıracağız.

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

up olsun destek oısun.

vatandaşa kafam girsin!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hardening_Temp
    Hardening_Temp's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ağlamak istiyorum, öğrenciliğime lanet edip bir an önce sağlam bir mühendis olma mahiyetinde getirisiyle kendilerine en gönülden yardım etmek istiyorum.

Hayat o kadar boş ki!

Söyleyeceklerimin kifayesi yok...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

yazının geri kalanı asıl yürek burkan kısım aslında. Helal olsun..

Toplam Hit: 1294 Toplam Mesaj: 4