LG 42LA660S (Televizyon)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.

Yukarıda yazdığım LG 42LA660S (Televizyon) Hakkında bilginiz  varmıdır.

kullanıp şikayet eden.

ya da kötü yanları iyi yanları diye sıralayabilenler yazabılır mı?

Almayı düşünüyorum da.

Kimi yer 2200TL kimisi de 1999 TL fiyat çekiyor. + Akıllı kumanadısını + gözlüğü hediye ediyorlar.

Lütfen fikirlerinizi yazın. teşekkür ederim.

Not: Smart Tv almak istediğimden önerisi olan varsa onları da alabılırım.

Bir önceki konum:

http://www.tahribat.com/Forum-Lg-Philips-Samsung-Tv-Yardim-182482/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    ruhii bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar.

Yukarıda yazdığım LG 42LA660S (Televizyon) Hakkında bilginiz  varmıdır.

kullanıp şikayet eden.

ya da kötü yanları iyi yanları diye sıralayabilenler yazabılır mı?

Almayı düşünüyorum da.

Kimi yer 2200TL kimisi de 1999 TL fiyat çekiyor. + Akıllı kumanadısını + gözlüğü hediye ediyorlar.

Lütfen fikirlerinizi yazın. teşekkür ederim.

Not: Smart Tv almak istediğimden önerisi olan varsa onları da alabılırım.

Bir önceki konum:

http://www.tahribat.com/Forum-Lg-Philips-Samsung-Tv-Yardim-182482/

42 inc icin 2000 tl pahali hocm biraz daha ucuza ara derim.biz 1600e bulmustuk indirimde

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

hocam bir ay önce LG 42LA690S aldık gayet memnunum herşeyiyle gerçekten mükemmel bir televizyon ve elektroworld de indirimdeyken almıştık 2000 liraya aldık bence bu seriyi bulursan çok memnun kalırsın zaten son serisiymiş.3D si  ve ses sistemi süper. Televizyonda 2+1 ses sistemi var ve ayrıyeten bi ses sistemi almana gerek kalmıyor.Tek sevmediğim durum kumandası. normal tv izleyeceğin zaman o kumanda çok sıkıntı çıkartıyor hocam.Eğer kafana takılan soru olursa sorabilirsin burdan

Edit: aldığın zaman televizyonu duvara taktır kesinlikle.Eğer sehbasında kullanıyım dersen sesi dağıtıyor pek hoşnut kalmıyorsun

enesshn18 tarafından 25/Ağu/13 17:03 tarihinde düzenlenmiştir

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    enesshn18 bunu yazdı

hocam bir ay önce LG 42LA690S aldık gayet memnunum herşeyiyle gerçekten mükemmel bir televizyon ve elektroworld de indirimdeyken almıştık 2000 liraya aldık bence bu seriyi bulursan çok memnun kalırsın zaten son serisiymiş.3D si  ve ses sistemi süper. Televizyonda 2+1 ses sistemi var ve ayrıyeten bi ses sistemi almana gerek kalmıyor.Tek sevmediğim durum kumandası. normal tv izleyeceğin zaman o kumanda çok sıkıntı çıkartıyor hocam.Eğer kafana takılan soru olursa sorabilirsin burdan

Edit: aldığın zaman televizyonu duvara taktır kesinlikle.Eğer sehbasında kullanıyım dersen sesi dağıtıyor pek hoşnut kalmıyorsun

benim kodunu yazdıgım modelin ne sıkıntısı var hocam. bır de senın televızyonun kumandasında ne sorun var

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı
    ruhii bunu yazdı

42 inc icin 2000 tl pahali hocm biraz daha ucuza ara derim.biz 1600e bulmustuk indirimde

1600 e bulduk 1 hafta sonra geldık 1700 olmuş senın dedıgın televızyon hangısı hocam kodunu yazarmısın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

Samsung 40ES6340 aldım kışın, gayet memnunum hocam , 3D si başarılı. wifi mifi çok hoş olmuş yani tvde.. 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    ruhii bunu yazdı
    enesshn18 bunu yazdı

benim kodunu yazdıgım modelin ne sıkıntısı var hocam. bır de senın televızyonun kumandasında ne sorun var

hocam senin  modelde sıkıntı var demedim yanlış anlamışsın ama bu televizyon daha gelişmiş üst modeli alırsan bundan al dedim aradığın fiyatlarada uygun olduğu için en iyisini alman daha mantıklı.Kumanda konusuna gelincede hocam kumanda üzerinde mouse de bulunan zımbırtıdan var onunla kanalları filan değiştirmek istediğinde ecel telleri döküyorsun hızlı çeviriyorsun filan 2-3 kanal birden değişiyo :D bide kumandada gördüysen eğer numara denen bir tuş dahi yok :D tek tek televizyondaki ok la oraya numarayı yazıyorsun öyle değiştiriyorsun ben bu yüzden sevmedim ayrıca akıllı kumandaların hepsi aynı sanırım senin 660s de de bu kumanda var

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    enesshn18 bunu yazdı
    ruhii bunu yazdı
    enesshn18 bunu yazdı

hocam senin  modelde sıkıntı var demedim yanlış anlamışsın ama bu televizyon daha gelişmiş üst modeli alırsan bundan al dedim aradığın fiyatlarada uygun olduğu için en iyisini alman daha mantıklı.Kumanda konusuna gelincede hocam kumanda üzerinde mouse de bulunan zımbırtıdan var onunla kanalları filan değiştirmek istediğinde ecel telleri döküyorsun hızlı çeviriyorsun filan 2-3 kanal birden değişiyo :D bide kumandada gördüysen eğer numara denen bir tuş dahi yok :D tek tek televizyondaki ok la oraya numarayı yazıyorsun öyle değiştiriyorsun ben bu yüzden sevmedim ayrıca akıllı kumandaların hepsi aynı sanırım senin 660s de de bu kumanda var

Teşşekkur ederim. Kumandası gıcık dıyosun yanı :))

Toplam Hit: 2542 Toplam Mesaj: 8