LG 42LB620V Tv Ayar Sorunu
-
LG 42LB620V marka tv kapanip acilinca ilk kurulum ayarina donuyor. Dil ve kanal ayarini yapmadan acilmiyor.
Ayarlari yapiyorum. Acip kapayinca yeniden ayar istiyor.
Tv kablosuz ag baplanma ozelligi yok. Kablolu netde yok.
Guncel Yazilimini manuel elle yuklemek istesem nereden indirebilirim. Birde oyle denicem.
Servis 200 lira istiyor.
Yardimlarinizi bekliyorum.
Konu guncellendi: model yanlis yazilmis. 42LB620V modelde sorun yasiyoruz.
MuhammeT tarafından 27/Ağu/17 12:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Eski tvde aynısı olmustu hocam. Güncelleme falan yaptık ama ise yaramadı. En son servis kartı değiştirmişti.
-
Garantide bitti. Hayirlisi
-
Modeli yanlis yazmisim. Konuyu guncelledim.
-
Flash arızası ve genelde kart değişimi oluyor serviste , bence hiç ugrasma harici bir hd cihaz tak ve onunla izlemeye devam et aynı model ve marka da bir ürün senin ürünün aynı arızayı verdi , ilk kuruluma dönüyor kuruyorsun 2. açılıp kapanma da kanalları siliyor. Hafıza da tutmuyor yani türkçesi 200 liraya yakın masrafı olmustu kart ile , 80 liraya bir hd cihaz taktık , simdi oradan devam ediyor.
Sadece tek kumanda ile tüm isleri yapıyorken , lg kumandasını açıp kapatmaya , hd cihaz kumandasını kanal işlevleri olarak kullanıyorsun. 2 kumanda olmus oluyor yani.
-
Hd cihaz dedigin nedir. Urun linki atarmisin sana zahmet.
-
Ulan LG her ürününde anakarttan bir sorun çıkıyor.
-
mkyb bunu yazdı
Ulan LG her ürününde anakarttan bir sorun çıkıyor.
Ben herseyi lg kullanirim. Ciddi sorun gormedim acikcasi. Bu urun bi yakinimin. Onun sorununu cozmek icin yardim istedim. Sanirim sans isi.