LG A100 NCK Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek

Yıllardır yurtdışında kullandığım ve sevdiğim bir telefonum var. LG A100 fakat orda aldığımda Vip Mobile şirketinin hattını çalıştırıyordu yalnız. Şimdi Türkiyedeyim ve Vodafone,Turkcell gibi hatlarımı çalıştırmak istiyorum. Pasaporta kaydettirsem dahi yalnızca Vip hattımı çalıştırır boşuna masraf etmiş olabilirim diye düşünüyorum.

Sabahtır araştırıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim diye. Bazı programlar buldum lakin pc ye kurulunca içi boş çıkıyor. Programları benim pc deki Microsoft Essentials / Avira / Comodo gibi programlara taratıyorum temiz.  

Bu progrda telefonun IMEI numarası yazılıyor yeni bir NCK numarası veriyor ve bu NCK numarasını telefonda "Sim Unlock Process" / "Network Lock" kısmına girmem gerekiyor. 

Mürid kardeşlerimizden biri ( LGE Tool, World Unlock v44 vb.) programını sevabına kurabilir mi?

Ona benim IMEI mi atacağım bana PM olarak dönerse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Not: Bu şekilde kıramazsak başka nasıl bir yöntem uygulayabiliriz ??

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
Toplam Hit: 448 Toplam Mesaj: 1