Lg Dvd Multi Combo
-
S.A. napacağımı şaşırdım dvd sürücüm cd okuyo kopyalıyoı dvd filimlerin orjinalini açıyo fakat dvd ye veri yazılmıyo
dvd takınca dvd rom cd rom olarak tanınıyo ocağınıza düştüm bir çare
duzeltme: konu basliklarini kurallara uygun aciniz, konu acarken dikkat ettiysen yan tarafa yukari dogru kayan bi yazi koyduk, onu sekil olsun diye koymadik, arada bir bakarsan seviniriz,
underzero -
a.s.
bendede cd roma cd takıyodum rom yok oluyo falan bu hepimizde olmuştur belki . Taktığımız cd bozuk ve okunamıyorsa oluyodu genelde senin kid e buna benzer olmasın yani cd bozuk veya çizik falan olmasın buna dikkat et bence...
alet yenimi?
-
daha alalı 2 ay olmadı film cdlerinin orjinalini açıyoı ama ben geçen gün dvd ye bir yedekleme yapıp format atacaktım dvd ye veri atama dım
-
hoja başlıgı ufaltsana....
kaldırıp tekrar yükle cihazı yani donanımdan kaldır tekrara yükle bide başka bi makinede dene eger o makinenedede aynı sorunu verirse garantiye yolla yok onda çlışırsa sen bi makinaya format at
-
dvd combolarda dvd room yazmaz ki sadece dvd okur bi de alttaki cd room gibi cd yazabilir ben böyle biliyorum walla ;)
-
ben yanlış yazmışıom dvd wr multı combo bu hem yazıp okuyo normalde
-
DvD Combo Olarak neden aldınki, Hemen götür onu geri ver. DvD Rw Alacaksın. Comboların yazabilme yetenekleri yoktur.