LG G2 - GM Andorid One
-
şu ana kadar hep GM andorid one almayı kafaya koymuştum hatta bi kaç güne kadar alacaktım. bugun kuzenimin kendi kullandığı daha 1 yıl garantisi olan lg g2'si satacağını öğrendim ama ne o ne de ben piyasasını bilmiyoruz. çok karasız kaldım sizce hangisini almalıyım? lg nedir piyasası?
-
RotKerim bunu yazdı
şu ana kadar hep GM andorid one almayı kafaya koymuştum hatta bi kaç güne kadar alacaktım. bugun kuzenimin kendi kullandığı daha 1 yıl garantisi olan lg g2'si satacağını öğrendim ama ne o ne de ben piyasasını bilmiyoruz. çok karasız kaldım sizce hangisini almalıyım? lg nedir piyasası?
g2 2.el piyasası herhalde 600'e falan düşmüştür hocam ben sömestr da 750 tl ye aldım 32gb.Güzel telefondur hoş telefondur şarjı iyi gider bı sıkıntısını göremedim ısınması dısında.Ekran'ı biraz hassas sanırımçünkü her yerde kırıldı muhabbetleri dönüyor.
GM'yi bilmiyorum ama bi discovery olabilir sanırım hatırladıgım kadarıyla 0'ı 800 falandı. -
LG g2'lerin ekranları yere düşmeye gelmez zira ekranda çerçeve Sıfır. Yere düşünce direk darbeyi ekran Emiyor. Ikiside başabaş cihazlar. Gm çıkarılabilir batarya, Hafıza kartı ve 2 yıllık Google desteği ile fark atıyor.
mkyb tarafından 30/May/15 22:47 tarihinde düzenlenmiştir -
nadiren dokunmatikde sıkıntı oluyor dedi ama tahminim, arada donuyor olabilir onu dokunmatik sorunu olarak algılamış obilir, bi kac gün test edecem bakalım. birde piyasadan daha aşagı verir kuzenim sonucta