LG G2 | Kamera - Video Sesi Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

İyi geceler müridler. Malum herkesin elinde bi lg g2 oldu bu sıralar. Forum da çoğu kişide var ben dahil. Ama bu aralar müzdarip olduğum bi prblem var ve diğer arkadaşların da yaşayıp yaşamadığını merak ediyorum. Mesela konserlerde yüksek bass olur ve videolarda çok cızırtı oluyor o yüzden benim telefonda. Bi galaxy veya sony serisinde hiç görmedim. Bi video çeksem sürekli bass tan dolayı cızırtılı hep. Doğru düzgün video çekemiyorum bide odaklanma sorunu var tabi. Diğer arkadaşlarda böyle sorunlarla karşılaşıyorlar mı? O na göre servise göndericem telefonu.

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nactremmnactremm
    nactremm
    nactremm's avatar
    Erkek

merhaba ses sıkıntısı için bişey diyemem de görüntüde herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum 3 haftadır kullanıyorum videolar çok net genel olarak ses de bir sıkıntı görmedim..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cybow
    Cybow's avatar
    Erkek

Selam dostum. Sanıyorum ki telefonunu güncellememişsin. 4.4.2 kitkat ile gelen düzenlemelerde bu sorunlar büyük ölçüde düzeltilmiş. Fakat yeterli mi? Tabiki hayır. Bu yüzden geliştirici düzeyindeki kullanıcıların geliştirmiş olduğu modlar var. Onları kullanırsan problemlerin tamamen çözülecektir. Linkler:

Xdabbeb's Camera/Video v3.1.0 [MOD]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974

Jishnu's Camera™ V3.5B | F50 [MOD]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2471900

[MOD] LG G2 Headphone/Speaker Volume Boost [MOD]

Benim de kullandığım bir mod. telefonun ses düzeyinde yasal bir sınırlama var. onu belli bir orana kadar kaldırıyor. Dahası da olabiliyormuş fakat bu kadarıyla bile kulaklığı taktığında kulağın patlayacak gibi oluyor. ayrıca cızırtı kesinlikle yok. 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2482750

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocam şöyle söyleyeyim video da belirli bi mesafe için sorun değil mesela 5 metre 10 metre ama sonrası için yakınlaştırma falan yaptığımızda odaklanmıyor video. Ses kısmınada gelirsek sorun ses yüksekliği değil basların cızırtılı kaydediliyor oluşu. Diğer telefonlarda böyle değil. Birde henüzroot bile atmadım telefona garanti dışı olmasın diye . Şİmdilik göze alamıyorum :D :D

@$ edit : telefonun güncellemenin ilk günü güncelledim hocam kaçırmam öyle şeyleri :D

ndmylmz tarafından 10/May/14 12:18 tarihinde düzenlenmiştir

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

gecende ekranı değiştirmek için servise  gittiğimde telefonu pc üzerindenmi yoksa kendim telefonlamı güncelleğimi sorup ardından pc ile yeniden güncelledi, telefonla güncellemede bir takım problemler oluyormus. mesela bende mesajlaşırken tuşlara basıyordum bi kaç saniye sonra hepsine aynı anda basıyordu düzeldi

telefondan güncelleyenlerde telefonu kablo ile pc ye bağlayıp hata ayıklaması yapmalıymıs (sanırım)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı

gecende ekranı değiştirmek için servise  gittiğimde telefonu pc üzerindenmi yoksa kendim telefonlamı güncelleğimi sorup ardından pc ile yeniden güncelledi, telefonla güncellemede bir takım problemler oluyormus. mesela bende mesajlaşırken tuşlara basıyordum bi kaç saniye sonra hepsine aynı anda basıyordu düzeldi

telefondan güncelleyenlerde telefonu kablo ile pc ye bağlayıp hata ayıklaması yapmalıymıs (sanırım)

OTA Updateler küçük Şeyler için aslında, mesela kamerada bir sıkıntı vardır 20 MB bir OTA  yaparlar onda sıkıntı olmaz. 400 MB OTA sıkıntı olur her zaman. 4.2 den 4.4 e geçiş gibi. Saglıklısı bence her büyük Update te PC den yapmak. Root yapmaktan sıkıntı çıkmaz garantide. Özellikle LG de. Unroot yapıp gönderirsin olur biter. 

Senin sorunun da yazılımsal gibi. En Son bildiğim video kaydı yaparken tek mic kullanıyor olmasıydı sanırım. Çatlama o yüzden olabilir. Ya gelecek update beklersin, ki çok beklersin. Veya çözümü xda da bulursun :D ses çipi gayet kaliteli LG nin sıkıntı donanımsal değildir. 

Almanya Fatihi
Toplam Hit: 2362 Toplam Mesaj: 6