Lg G2 Mini Kılıfı Lazım Olan Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

https://tr.aliexpress.com/item/Grind-arenaceous-Hard-Plastic-shell-Lfor-LG-G2-mini-D620-Case-For-LG-G2-mini-D620/32702731402.html?spm=2114.13010608.0.0.9deDGz&detailNewVersion=&categoryId=380230 

beyazı ve mavisinden sipariş geçmiştim ama mini değil normal olacakmış bunlar geliyo sanırım 10 güne gelir

isteyen olursa kargo ücreti karşılığı göndereyim

DJ_Alper tarafından 07/Kas/16 13:52 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

kargo ücreti senden bekliyorum :D abi hazır göndermişken benim arabanın sigorta kağıdınıda gönder geçen polis durdurdu çıktıyı gösterdim dedi bu olmaz orjiali lazım şimdilik ceza yazmıyom muhabbetine girdi 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Anlaşmazlık açsaydın hocam. İlanda mini yazıyor.

Bu arada G2 Mini cidden parasına göre sağlam alet. 2.5 sene önce falan 600 kusur liraya almıştım hala canavar gibi. Ancak 1 GB ram yüzünden artık bırak beni diyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Anlaşmazlık açsaydın hocam. İlanda mini yazıyor.

Bu arada G2 Mini cidden parasına göre sağlam alet. 2.5 sene önce falan 600 kusur liraya almıştım hala canavar gibi. Ancak 1 GB ram yüzünden artık bırak beni diyor. 

Hacı mini yazmış adam zaten başkasına aldığım için minisi bilmmnesi olduğunu bilmiyordum

adam 2 gün kargo yapmadı bi to laf saydım kargo yaptı amk keşke yapmasaydı :D

neyse benim işime yaramaz işine yarayacak varsa gelince gönderirim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Çok pardon :) Ben olayı tam tersi anlamışım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 782 Toplam Mesaj: 5
lg