LG G3 Aranamama Sorunu.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2008
    Erkek

    Merhabalar ,

    Aramızda telefoncular ve iyi teknoloji kullanıcıları mevcut. Yaptığım aramalarda net bir sonuç alamadım.

    Problemim şöyle; Yaklaşık 2 saat önce Kliksa'dan aldığım Lg g3 32 Gb Modelininin kutusunu açtım sim kartımı taktım ve kuruluma başladım. Kurulumu tamamladıktan sonra kullanım deneyine başladım. Telefon ile başkalarını aramada sıkıntı yok , 3g gayet çalışır durumda. Fakat beni aradıklarında telefonum meşgul çalıyor. Arama kaydına düşüyor aramalar, ama aramalar karşı tarafa sadece meşgul sesi olarak dönüyor.  bu problemi yaşayanlar var mıdır, Nasıl çözeriz?

    Düzenleme 1 : Hattım Vodafone. Az Önce Müşteri hizmetleriyle Konulştuğumda hattımda bi yönlendirme olduğunu o yüzden oalabileceğini söyledi. Tüm yönlendirmeleri iptal etti. Problem devam. Aldığım yere  Mesaj attım. Cihazda sıkıntı varsa yollucaz artık. Ama acemilikten yapamadığımız birşeymi acaba ?? 

    Cupofcoffee tarafından 25/Ara/15 21:04 tarihinde düzenlenmiştir

    Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2009
    Erkek

    Sanırım avealisin. 


    🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 860 Toplam Mesaj: 2
lg g3 problem