LG G3 Rom Atılması Sonucu Açılmıyor.
-
Merhaba arkadaşlar.
Arkadaşım telefonu ABD'den almış rom atılmış bir telefon. Normalde telefon çalışıyorken yazılım güncellemesi yapıyor ve telefon açılmıyor. Şarja taktığımda şarj olmuyor.
Pc ye bağladığımda sadece usb bağlandı sesi geliyor okadar.Ekrana gelen bir görüntü filan yok telefon açılmıyor hiç bir şekilde. Sanırım flash ı gitmiş. Benim yapabilceğim bir şey var mı. Anlayan arkadaşlara sormak isterim.
-
http://www.gezginler.net/indir/lg-mobile-support-tool.html
USB bağlandı sesi geliyorsa hayat belirtisi var demektir. Linkteki programı indir. Yazılım yükseltme hatası kurtar gibi bir şey olması lazım.
Ayrıca özellikle Amerika'dan alınan Android telefonlara kafanıza göre rom atmayın genelde modeli farklı oluyor.
-
Flash Tool ile kdz tarzında sistemini geri atmayı denedin mi ? birde modelini iyi öğren şimdi abd de verizon vs tarzında operatorler var onlara özel sürüm çıkabiliyor.
-
0x656e bunu yazdı
Flash Tool ile kdz tarzında sistemini geri atmayı denedin mi ? birde modelini iyi öğren şimdi abd de verizon vs tarzında operatorler var onlara özel sürüm çıkabiliyor.
LG Flash tool indirdim kdz de indirdim ama pprogram usb olarak görmüyor. Pc bağladığımda usb sesi çıkartıyor çözemedim. Cihaz T-mobile olarak görünüyor.
-
Bilgisayarın windows 8 ise driver tanımıyordur driver imzalamayı kapat.
-
mkyb bunu yazdı
Bilgisayarın windows 8 ise driver tanımıyordur driver imzalamayı kapat.
Windows 10 hocam
şimdi win10 da baktım uyaryı verdi nerden kapatacağım ?
archair23 tarafından 06/Eki/15 19:46 tarihinde düzenlenmiştir