LG G3 Rom Atılması Sonucu Açılmıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.

Arkadaşım telefonu ABD'den almış rom atılmış bir telefon. Normalde telefon çalışıyorken yazılım güncellemesi yapıyor ve telefon açılmıyor. Şarja taktığımda şarj olmuyor.

Pc ye bağladığımda sadece usb bağlandı sesi geliyor okadar.Ekrana gelen bir görüntü filan yok telefon açılmıyor hiç bir şekilde. Sanırım flash ı gitmiş. Benim yapabilceğim bir şey var mı. Anlayan arkadaşlara sormak isterim. 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.gezginler.net/indir/lg-mobile-support-tool.html

USB bağlandı sesi geliyorsa hayat belirtisi var demektir. Linkteki programı indir. Yazılım yükseltme hatası kurtar gibi bir şey olması lazım.

Ayrıca özellikle Amerika'dan alınan Android telefonlara kafanıza göre rom atmayın genelde modeli farklı oluyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Flash Tool ile kdz tarzında sistemini geri atmayı denedin mi ? birde modelini iyi öğren şimdi abd de verizon vs tarzında operatorler var onlara özel sürüm çıkabiliyor. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı

Flash Tool ile kdz tarzında sistemini geri atmayı denedin mi ? birde modelini iyi öğren şimdi abd de verizon vs tarzında operatorler var onlara özel sürüm çıkabiliyor. 

LG Flash tool indirdim kdz de indirdim ama pprogram usb olarak görmüyor. Pc bağladığımda usb sesi çıkartıyor çözemedim. Cihaz  T-mobile olarak görünüyor.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bilgisayarın windows 8 ise driver tanımıyordur driver imzalamayı kapat.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bilgisayarın windows 8 ise driver tanımıyordur driver imzalamayı kapat.

Windows 10 hocam 

şimdi win10 da baktım uyaryı verdi nerden kapatacağım ?

archair23 tarafından 06/Eki/15 19:46 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 744 Toplam Mesaj: 6
lg g3 rom