LG G4 H818P Proplemi
-
Selamlar arkadaşlar,
LG G4 H818P telefonum dondu logo duruyor kazakistandayım burdaki telefoncularla bu işi çözemiyoruz garanti belgesini de kaybettim ne yazıkki. Biraz araştırma yaptım anakart değişimi yapılması gerekiyor anakart değişimini kendim yapabileceğiimi düşünüyorum.
Şimdi bu ana kartı nasıl temin edebilirim ebay veya türkiyede bu modelin anakartını alabilirmiyim bildiğiniz yerler varmıdır.? Teşekkürler.
-
Anakart dediğin parça telefonun yarı fiyatı zaten. Ebay'den uygun fiyata bulursun ancak imei kaydı yaptırman gerek. İmei no anakarta bağlıdır.
-
Garanti belgesini kaybetsen ne gam ?
Değil Kazakistan, Afganistanda da olsan bu cihazın bir üretim numarası var, cihazın seri numrasından garanti süresinde olup olmadığı belli olur ki bu satın alınan bir cihaz bu sebepten dolayı mutlaka bir satıcıda firmaya giriş ve çıkış belgesi vardır, naçizane tavsiyem ilk önce LG Kazakistan ile görüş, garantili cihazı kendin sök-tak yaparak garanti dışı bırakma.
http://www.lg.com/kz -
hep aynı aptal g4 sorunları. sırf bu sorunu yuzunden lg den soğudum. aynı anakart durumudan dolayı 2 haftadır cihaz bekliyorum. dün servisine gittim bu sorunundan 3 tane gelip cihazını vermeyi bekleyenler vardı
hele edit: dün gelenler arasından faturasız olanları geri yolladılar fatura istediler garanti dahili için.
geberlan tarafından 13/May/16 16:38 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Anakart dediğin parça telefonun yarı fiyatı zaten. Ebay'den uygun fiyata bulursun ancak imei kaydı yaptırman gerek. İmei no anakarta bağlıdır.
Anladım hocam bana imei önemli değil dediğim gibi kazakistandayım kayda gerek yok.
-
Jubei bunu yazdı
Garanti belgesini kaybetsen ne gam ?
Değil Kazakistan, Afganistanda da olsan bu cihazın bir üretim numarası var, cihazın seri numrasından garanti süresinde olup olmadığı belli olur ki bu satın alınan bir cihaz bu sebepten dolayı mutlaka bir satıcıda firmaya giriş ve çıkış belgesi vardır, naçizane tavsiyem ilk önce LG Kazakistan ile görüş, garantili cihazı kendin sök-tak yaparak garanti dışı bırakma.
http://www.lg.com/kzYok hocam garanti belgesi istiyorlar , aldığım yerden aldığıma dair bi belge istedik ona da para istediler, ben bu serviste sorunu olmayan kartı takmam yeterli .