folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder LG Gd 900 Crystal Vs Gc 900 Viewty Smart (Öneri Bekliyorum)

LG Gd 900 Crystal Vs Gc 900 Viewty Smart (Öneri Bekliyorum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar bu ay kendime cep telefonu almaya karar verdim.

uzun araştırmalarım sonucu  bu 2 cep telefonundan birini almaya karar verdim.

neden bilmiyorum ama özellikle LG  almak istiyorum  .

şimdi size bu 2  telefondan özellikler göstereceğim ve bir kaç sorum olacak .

Öncelikle :

1. sorum :  Karşılaştırdığım bu telefonların özellikleri ne derece iyi ?

2. sorum : Karşılaştırdığım bu telefonların özellikleri fiyatlarına göre  ne derece iyi ?

3. sorum : Bu telefonlardan birini kullanmış , şu anda kullanan veya kullanan birini tanıyan  telefondan memnunmu , memnun  değilse kötü yanları nelerdir kısaca bilgilendirirse cok sevinirim ?

4. sorum :  Bu telefonların fiyat aralığında bunlardan daha iyi özellikli önerebileceğiniz bir cep telefonu ?

5. sorum :  Bu telefonların kullanılırlığı nasil  yani kullanımı koaly mi zor mu  dokunmatik ekrani ne kadar hassas  bunun gibi özelliklerinin kullanım şekilleri nasil ?

şimdilik aklıma gelen sorular bunlar aklıma soru takıldıkca tekrar soracağim.

telefonların özellikleri :

LG GD900 Crystal 8MP : http://www.lg.com/tr/cep-telefonu/tum-lg-telefonlari/LG-GD900.jsp

LG GC900 Viewty Smart 1,5 Gb. :
    SPESİFİKASYONLAR ı tıklayıp oradan tüm özelliklerine bakabilirsiniz.

telefonların linklerin vereceğim burada özelliklerini ve   aşağı yukarı fiyatları da buralarda görebilirsiniz.

bu link de telefon karşılaştırmasi var:    http://www.lg.com/tr/common/compare/products-compare-result.jsp?CatID=8213&BURL=%2Ftr%2Fcep-telefonu%2Ftum-lg-telefonlari%2Findex.jsp

fiyatlar :

LG GC900 Viewty Smart 1,5 Gb.

LG GD900 Crystal 8MP :  http://www.ereyon.com.tr/urun/lg-gd900-crystal-8mp-cep-telefonu.aspx

LG GC900 Viewty Smart 1,5 Gb.

LG GD900 Crystal 8MP

Not : özellikle Gd 900 crystal i daha çok beğeniyorum tasarım olarak  diğerinden daha güzel   ama yinede hangisini tercih etmeliyim karar veremiyorum.

Öneriliniz benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ardaguley
    Ardaguley's avatar
    Erkek

LG GC900 bu benım daha çok hoşuma gitti biraz inceleyeyim bende alabilirim bu telefonu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Ardaguley bunu yazdı:
    -----------------------------

LG GC900 bu benım daha çok hoşuma gitti biraz inceleyeyim bende alabilirim bu telefonu

-----------------------------

gc900  ön yüzü  bencede güzel ama arka yüzü kamera falan biraz kötü geldi bana çok kaba olmuş   sony ericsonun   bazi telefonunda ki arka yüzüne benzemiş.

ayrica telefon dış görünüşü yanında özellikleri de önemli sanirim   sen inceledikten sonra  burdan tekrar paylaşırsın izlenimlerini :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

arkadaslar su konuyu bi kere up yapmam lazim  belki   bilen biri cıkar  .

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

gd900 daha güzel.

Toplam Hit: 2799 Toplam Mesaj: 5