LG GM735 Hakkında..
-
Arkadaşlar bu telefona gözümü diktim açıkcası.
http://www.turktelekomburada.com/default.asp?sayfa=turk-telekom-lg-gm735 Şu kamyanya hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.
Daha önce bu markadan veyahut bu modeli kullanan arkadaşlarımız varsa iyi ve kötü olarak düşüncelerinizi belirtirseniz memnun olurum.
Neden Türktelekom derseniz ? Peşin param yok :)
Neden LG derseniz ? Dediğim gibi peşin para olmayınca mecburi taksitli birşeyler yapacam..
LG hakkında hiçbir fikrim yok. Açıkcası bu telefon hakkında da hiçbir fikrim yok.
Özelliklerine baktım iyi özellikleri var. Kullanış açısından siz değerli muridlerimize bırakıyorum yorumları..
-
Aaa bak bende almalıyım şimdi LG iyidir.
-
Nokiadan şaşma bence hocam :/
-
Hocam evet nokia'dan bu zaman'a kadar şaşmadım.. kendimi bildim bile dandirik nokia kullanırdım.. Biraz da profesyonelliğe adım atiyim derken böyle bir kampanya ile karşılaştım. Dediğim gibi Maddi sıkıntıdan dolayı böyle birşeye başvurdum.
-
lg güzeldir. ürettimi kaliteli malzemeyle üretir ne üretirse. sadece bu güne kadar 1 tane geçti elime bakma şansım olarak kullandım bi günde gayet iyiydi fiyat meselesi de piyasada belki tutulur diye. nokia'dan şaşma derim ama paran yoksa güzl bişey istiyorsan sony-ericson o kadar da yoksa bu idealdir hocam (: al kısaca (: